Tutorial: een boeket papieren bloemen

Tutorial: een boeket papieren bloemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fraise & Basilic is een kookblog ... natuurlijk, maar niet alleen! Inspiraties, decoratie en doe-het-zelf staan ​​ook op het menu. Achter gastronomische recepten en gelikte foto's verbergt Sandrine, artistiek directeur en verliefd op mooie dingen. Vandaag vinden we haar voor een poëtische en lente tutorial, een boeket papieren bloemen, een perfect zelfgemaakt cadeau voor Moederdag.

Het materiaal

Je hebt nodig: - een rol van wit crêpepapier - een rol van zwart crêpepapier - bloemig scotch of klassieke scotch - spiesjes - schaar - schaar met 5 mesjes voor aromatische kruiden (optioneel) - een stuk lint

De etappes

1. Begin met het voorbereiden van het hart van de bloem. Maak hiervoor een kleine bal van een klein vierkantje katoen en bedek het met zwart crêpepapier. Tape de basis met bloemenband. 2. Knip vervolgens een strook crêpe en maak met behulp van de schaar met 5 mesjes (sneller dan een conventionele schaar maar die ook werkt) franjes over het onderste deel. Wikkel het resultaat rond de basis van de bloem. Zet vast met plakband.
3. Snijd 8 rechthoeken van dezelfde grootte uit de witte crêpe en snijd ze in een hartvorm. Om ze veilig vast te houden terwijl u ze snijdt, kunt u ze aan elkaar nieten. 4. Wikkel de twee toppen van het hart (één voor één) rond een kleine pen om elke bloemblad een beetje beweging te geven. Wikkel vervolgens de bloemblaadjes een voor een rond de basis en plak goed tussen elke stap. Houd er rekening mee dat het niet uitmaakt of elk bloemblad een beetje anders is. Op een bloem is immers niemand echt hetzelfde.
5. Organiseer de bloemen in een boeket en zet deze vast met een stuk lint.

Op het einde

Daar ga je! Een poëtisch en luchtig boeket perfect voor het decoreren van een tafel of voor een moeder.

Met dank aan Sandrine voor haar creatie! Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van uw papieren boeketten op onze Facebook-pagina en ontdek meer ideeën op onze Pinterest!

Video: 21 MOOIE PAPIEREN BLOEMEN


Opmerkingen:

  1. Cochise

    Laten we eens kijken

  2. Nikozilkree

    It seems to read carefully but I don't understand

  3. Kagagrel

    Er werd er veel over gepraat. Maar ik denk dat het onzin is.Schrijf een bericht