Videotekening: maak snelle schetsen

Videotekening: maak snelle schetsen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als tekenstudent aan Art Médium laat Ladislaja je hier zien hoe je kleine snelle schetsen kunt maken. In slechts een paar minuten ziet u zijn werk evolueren om een ​​goed voorbeeld voor u te zijn.

Bekijk de video:

Snelle schetsen: totale vrijheid

Het voordeel van de schets is dat deze u volledige vrijheid geeft in uw gebaren en functies. Het doel van de schets, in tegenstelling tot de meer uitgewerkte tekening, en interessante details van het model stoppen en er snel aan werken. Ladislaja adviseert u om voor snelle schetsen het model te volgen en uw hand te laten stromen, zodat u alleen stilstaat bij de details die u interesseren of uw creativiteit uitdagen.

Snelle schetsen: vul de hele pagina met een detail

Zodra de theorie is onthuld, laat Ladislaja je in deze video zien hoe deze snelle schetsen produceert. Je kunt zijn hand en potlood op papier zien evolueren en je hierdoor laten inspireren voor je toekomstige werken. In de schets is er altijd een begin, maar er is nooit een einde. Het doel van de schets is inderdaad niet om een ​​goed geconstrueerde en volledig voltooide tekening te verkrijgen. Door u op een detail te concentreren, start u ruwe lijnen die alle details onthullen, voordat u uw pagina omdraait om naar een andere schets te gaan. Deze oefening kan continu worden geoefend, totdat u de juiste manier vindt om het gekozen detail te transcriberen. Het enige wat u hoeft te doen is uw schetsboeken in te vullen met Ladislaja. Bekijk de tekenfilm: maak snelle schetsen op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Sinterklaas en Zwarte Piet leren tekenen in stappen! NIEUW! Deel 2