Haken: leer het bezemsteelpunt

Haken: leer het bezemsteelpuntWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De bezemsteelsteek vereist voor de realisatie een grote breinaald naast de huidige fans: 739825 haak en draad. Hier zijn enkele verklaringen om u te begeleiden bij het maken ervan. 1. Begin met nieuws: 737421 maak een ketting door een aantal steken veelvoud van vijf te tellen.
2. Plaats vervolgens de laatste lus van de ketting op een grote breinaald.
3. Plaats de actu: 739825 haak in de laatste schakel in de ketting en maak een omslag.
4. Trek de draad door de kettingschakel om een ​​lus te krijgen. Leid deze lus dan aan de voorkant van de grote breinaald en draai de lus vast.
5. Herhaal de vorige twee stappen voor elke schakel in de ketting.
6. Steek vervolgens de actu: 739825 haaknaald in de laatste vijf lussen van de breinaald, maak een omslag en haal de draad door de vijf steken van de actu: 739825 haak.
7. Maak een nieuw garen, zorg er hierbij voor dat u de steken op de breinaald passeert en trek de draad door de resterende steek op de actu: 739825 haak.
8. Herhaal dezelfde vijf steken in het nieuws: 739825 haak vier keer de vorige drie stappen. Dat wil zeggen, plaats de actu: 739825 haak onder de laatste vijf steken van de breinaald, maak een omslag en trek de draad, maak dan een tweede om en trek de draad door de lus op de actu : 739825 haak.
9. U hebt dus een bezemsteelpunt bereikt. Ga op dezelfde manier verder als in de vorige stappen om de volgende bezemsteelsteken aan uw ketting te maken.

Video: Leren Haken. Stap voor Stap Uitleg Rechtshandig. Ketting, Vasten en Stokje