In deze 3 in 1 kamer: de 5 ideeën om te onthouden

In deze 3 in 1 kamer: de 5 ideeën om te onthouden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het optimaliseren van de kamers in een klein appartement is niet altijd eenvoudig. Dus als je een werkplek nodig hebt en de baby arriveert, moet je je organiseren. De hoofdslaapkamer wordt dan een 3 in 1 kamer waar alles precies moet worden samengesteld om niet in een echte puinhoop te veranderen. Hier zijn 5 ideeën om te onthouden en te reproduceren als u zich in deze configuratie bevindt.

Idee nr. 1: Scheid ruimtes met een gordijn

Wanneer de baby arriveert en je geen ruimte hebt om een ​​eigen kamer te maken, moet je trucs gebruiken zodat hij nog steeds zijn kleine hoekje van het paradijs heeft. Eenvoudig te installeren, een eenvoudig gordijn voor het slapengaan kan meteen een verschil maken. Aan uw zijde houdt u een beetje privacy.

Idee nr. 2: profiteer van de ruimte onder het raam om het bureau te installeren

De ruimte onder het raam schikken kan soms moeilijker zijn dan u denkt wanneer elke vierkante cm essentieel is. Als u een werkruimte nodig heeft, is dit de mogelijkheid om een ​​of twee praktische kantoren te installeren. Nog een tip als een bureau van standaardformaat nog steeds te groot is, kunt u een lanyardbord op de gewenste breedte snijden dat u op schragen vaststelt. Eenvoudig op maat gemaakt!

Idee nr. 3: Bevestig een lamp aan de muur

Wanneer u een kleine slaapkamer heeft en u de ruimte zoveel mogelijk moet optimaliseren, scheidt u zich van sommige meubels, zoals nachtkastjes. Maar om toch een lichtbron in de buurt van het bed te hebben, kiezen we voor een wandlamp die op hoofdniveau wordt bevestigd.

Idee nr. 4: Optimalisatie van opslag aan de muur

Om ruimte in de slaapkamer te besparen, moet je de muren natuurlijk verstandig gebruiken. Met een paar planken, hier en daar geplaatst, krijg je in een mum van tijd een reeks opslagruimte. En zodat de geplaatste elementen niet de indruk wekken van een grote puinhoop, kiezen we voor mooie dozen waarin we alles verschuiven.

Idee nr. 5: kies voor witte muren en meubels

Ten slotte is het, omdat elke vierkante meter van de kamer wordt gebruikt, belangrijk dat de kamer niet de indruk wekt dat hij onderdrukt is. Laat hiervoor gewoon de muren wit en kies meubels die ook strak zijn. Bureaus, planken, bedden, ladekasten en zelfs beddengoed zijn volledig wit. De ruimte lijkt dan luchtiger.Opmerkingen:

 1. Shanley

  Instead of criticizing, write the variants.

 2. Markell

  heel snel antwoord :)

 3. Israel

  Het is opmerkelijk, deze grappige mening

 4. Fiallan

  Ik ben het eens met al het bovengenoemde.Schrijf een bericht