Mijn theedoeken zijn decoratie!

Mijn theedoeken zijn decoratie!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat als uw theedoeken sterke accessoires worden in de inrichting van uw keuken? Dit is wat wij u aanraden te durven, maar daarvoor hebt u de juiste theedoeken en de juiste decorideeën nodig. Wees gerust, we weten hoe we het textiel subliem tot uw keuken kunnen maken.

Welke decoratieve theedoeken kiezen?

Zodat uw theedoeken decoratieve accessoires worden, zetten we oude theedoeken of teruggewonnen stoffen opzij om echte decoratieve modellen te bieden. Je weet het misschien niet, maar de merken hebben echt hun best gedaan om modellen zo mooi aan te bieden dat we aarzelen om de afwas te doen! We vallen bijvoorbeeld voor de Ferm Living-modellen en hun decoratieve diamanten of die van de 3 Zwitsers die gastronomische patronen aannemen. De sleutel tot een decoratieve theedoek? Een grafisch motief of een figuratief motief dat het stijl geeft. Denk na over het decoratieve thema van uw keuken voordat u uw keuze maakt. Een eenvoudige geruite theedoek is bijvoorbeeld perfect in een bistrokeuken!

Hoe maak je je theedoeken decoratieve items?

En om uw theedoeken te transformeren in decoratieve objecten, hoeft u ze niet in uw laden te laten. Integendeel! De theedoeken worden blootgesteld in de keuken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. De eenvoudigste manier is om haken of kleine haken aan een muur te installeren om de opeenhoping van doeken te spelen. Als je een mooi patroon wilt weergeven, rek je een draad op de muur en speld je de doek alsof deze moet drogen. Ten slotte, waarom plaatst u uw theedoeken niet onder een frame om een ​​wanddecoratie voor uw keuken te maken? Koop dan de modellen in tweevoud: een onder het frame en een voor de afwas! Onze praktische video's voor keukendecoratie

Video: DIY: een zwaan vouwen van 2 handdoeken


Opmerkingen:

 1. Kennon

  Ik raad je aan om op de website te zoeken met de artikelen over het onderwerp dat je interesseert.

 2. Videl

  Je hebt geen gelijk. Ik ben verzekerd. Laten we het bespreken.

 3. Dai

  Volledig ik deel uw mening. Idee goed, ik steun.

 4. Edelmar

  Het is speciaal geregistreerd op een forum om u te bedanken voor de informatie, kan, kan ik u ook iets helpen?

 5. Kajin

  En ik ben er mee geconfronteerd. Laten we deze vraag bespreken.

 6. Yozshugor

  Goede vraag

 7. Tasida

  Opmerkelijk onderwerpSchrijf een bericht