Welke steunen voor mijn kaarsen?

Welke steunen voor mijn kaarsen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kaarsen zijn echte bondgenoten om het huis te versieren. En als hun esthetiek op zichzelf vaak genoeg is, is het nog steeds mogelijk om ze te sublimeren met een mooie kandelaar. Zeer warm, ze kunnen ook voorzichtig in een theelichthouder worden geplaatst die het licht anders diffundeert, ideaal voor het creëren van een ingetogen sfeer.

Kandelaars

Klassiek of eigentijds, de kandelaars hebben een klein effect op ons decor. Geïntegreerd in onze interieurs voor kroonluchters, passen ze zich aan alle stijlen en alle kamers aan. In glas brengen ze bijvoorbeeld veel elegantie en verfijning in een tafeldecoratie. In een meer moderne stijl houden we van de onbewerkte hout- of gekleurde versies van Ferm Living die we installeren zonder onszelf op het dressoir of de salontafel in de woonkamer te beroven.

Theelichthouders

In tegenstelling tot de kandelaar die de kaars ondersteunt, bevat de theelichthouder deze. Omdat het eenmaal is geïnstalleerd, is het niet zichtbaar, behalve voor transparante modellen, het wordt het decoratieve element op zichzelf. Wij adviseren u om dit seizoen te kiezen voor een opengewerkte metalen theelichthouder of op een wit porseleinen model in de vorm van een zeer trendy huis.

Secties

Kaarsen kunnen ook geïmproviseerde centerpieces zijn. Hiervoor kiezen we een grote glazen beker die we met water vullen en drijvende kaarsen aandoen. Om een ​​originele compositie te maken, kiezen we voor een snit in de vorm van een boot of sterren die we naast bloemen versieren voor een lente- en natuurgeest. Onze praktische decoratievideo's

Video: Hestique kaarsenlamp met vaste steunen 120 cm


Opmerkingen:

 1. Osker

  bedankt en veel succes met het organiseren van uw bedrijf

 2. Dorran

  Ik denk dat je het fout hebt. Schrijf me in PB.

 3. Layden

  Daarin is er iets uitstekend idee, steun ik.

 4. Willis

  De webmaster en lezers spelen verstoppertje. Iedereen schrijft en schrijft, maar de beheerder verbergt zich als een partizaan.

 5. Drue

  Between us say, we recommend that you search for the answer to your question in google.com

 6. Ayers

  Het uitstekende antwoordSchrijf een bericht