Te vermijden fouten bij het renoveren van uw keuken

Te vermijden fouten bij het renoveren van uw keuken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het vernieuwen van uw keuken vereist nadenken. We moeten er tegelijkertijd voor zorgen dat het veilig is, functioneel, aangenaam en esthetisch is. Pas op voor slechte ventilatie, te lage of te hoge werkbladen, te kleine gootsteen. Zorg er ook voor dat u het niet te beperkt maakt en niet wilt opslaan. Zodat de tijd die elke dag in de keuken wordt doorgebracht altijd een plezier is en vooral geen karwei, moeten bepaalde fouten echt worden vermeden.

Fout # 1: keukenventilatie verwaarlozen

Ventilatie is absoluut essentieel in de keuken en de geldende voorschriften zijn in dit opzicht drastisch. Te verwaarlozen is het voorkomen van de juiste evacuatie van dampen en rook, vooral als de keuken geen openingen naar buiten heeft. Als flessengas of stadsgas wordt gebruikt, zijn de risico's van koolmonoxide-emissie extreem als er geen ventilatie is. Bij het inrichten van de keuken is het daarom noodzakelijk om de installatie van een afzuigkap van goede kwaliteit en gecontroleerde mechanische ventilatie te plannen, beter bekend als VMC. Zeker vrij duur, wordt de dubbele flow VMC sterk aanbevolen.

Fout 2: werkbladen op de verkeerde hoogte

Als er één belangrijk punt is om op te letten voordat u uw keuken instelt, is dit de hoogte van de werkbladen. Als ze te laag zijn, kan een lange persoon herhaaldelijk last hebben van lumbago en andere rugpijn. Jammer, want er is niets beters om de beste bedoelingen te ontmoedigen. Evenzo zullen te hoge werkbladen niet geschikt zijn voor een klein persoon of wat dat betreft een persoon met beperkte mobiliteit. Dit is een punt om te bespreken met de keukenspecialist die verantwoordelijk is voor het renoveren van de keuken.

Fout nr. 3: kies voor een zeer kleine gesloten keuken

In huidige woningen, of het nu gaat om een ​​appartement of een huis, wordt de ruimte die gereserveerd is voor de keuken helaas heel vaak erg (te) verminderd. Het is daarom essentieel om de ruimte te optimaliseren om alles bij de hand te hebben zonder uw keuken in puin te veranderen. Een kamer met een kleiner oppervlak lijkt inderdaad heel snel op een rommelige kast. Om plezier te hebben bij het bereiden van maaltijden, kan het nodig zijn om de scheidingswand om te slaan die de keuken scheidt van de woonkamer. Het openen van de ruimte zorgt voor een echte ruimtebesparing en meer licht.

Fout # 4: Rommelig in het midden van de keuken

Tenzij u profiteert van een zeer royale oppervlakte, rechtvaardigt een keuken van minder dan 12 m² nauwelijks de installatie van een centraal eiland. Het midden van de keuken moet inderdaad gereserveerd worden voor doorgang en echte mobiliteit mogelijk maken zodat iedereen zijn werk kan doen zonder zich te schamen. Het centrale eiland is ideaal in een ruime keuken of op de kruising tussen de woonkamer en de open keuken. Een kleine keuken vereist daarom dat men redelijk klassiek blijft in de opstelling van de elementen en de apparaten.

Fout nr. 5: een spoelbak voor een gepassioneerde kok

Als de gootsteen met één bak misschien genoeg is in een studentenstudio die niet erg is gericht op het bereiden van gastronomische gerechten, kan het in plaats daarvan een echt ongemak worden in een familiekeuken. Bij het ontwerpen van de keuken moet u daarom letten op de keuze van de gootsteen, rekening houdend met de behoeften van de gastvrouw. Twee bakken en een groot afdruiprek zorgen voor echt comfort. Onze praktische video's voor keukendecoratie

Video: VERBOUWEN l De 5 meest gemaakte fouten bij het maken van een nieuwe indeling voor je huis


Opmerkingen:

 1. Huntingtun

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je niet gelijk. Ik kan het bewijzen.

 2. Filbuk

  Ik ben het ermee eens, deze opmerkelijke aankondiging

 3. Gardaran

  Volgens mij is het onwaar.

 4. Ts~egan

  It is possible to tell, this :) exception to the rules

 5. Thomas

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken. E -mail me op PM.Schrijf een bericht