Video: maak een waszak

Video: maak een waszakWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dankzij het advies van Rebecca Gillot maak je snel een uitstekende waszak met snoer. U kunt uw vuile was onder alle omstandigheden opslaan.

Bekijk de video:

Een waszak maken: de naden van de tas

Kies een nieuwsitem: 739845 stof en neem twee rechthoeken. Plaats twee markeringen op de hoogte ongeveer 5 cm van de rand, aan elke kant. Speld de stoffen aan elkaar, de verkeerde kanten op elkaar en naai de naaimachine 5 mm vanaf de rand in, beginnend bij de markeringen. U kunt vervolgens de pinnen verwijderen en de zak omdraaien. Strijk het nieuws: 739845 stof om de naden naar voren te brengen en markeer uw markeringen, voordat u 1 cm vanaf de rand naait om de eerste naad te verbergen. Draai de eerste naad over de tweede door de hoeken goed te vouwen.

Een waszak maken: de linten voorbereiden

Bereid nog steeds met je strijkijzer de tunnels voor die de linten zullen ontvangen. Maak hiervoor een duidelijke terugkeer naar het strijkijzer: een eerste van ongeveer 1 cm, dan een tweede naar de rand. Voer de bewerking aan beide kanten uit. Naai 3 mm vanaf de binnenrand en neem dan twee linten iets langer dan de breedte van de tas, zodat u een knoop kunt maken. Steek een veiligheidsspeld in het eerste lint en voer deze door een eerste tunnel en vervolgens in het tweede. Verwijder de pin en leg een knoop. Werk op dezelfde manier met het tweede lint, maar in de tegenovergestelde richting van het eerste, zodat ze elkaar snijden. Dit geeft u een zeer praktische automatische sluiting. Dankzij Rebecca Gillot is je was nog nooit zo netjes geweest. Bekijk de video Een waszak maken met een Engelse naad op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.