Mimi'lou, het decor voor de kleintjes

Mimi'lou, het decor voor de kleintjes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mimi'lou is het onontkoombare merk voor kinderen geworden. Het assortiment producten voor de kleintjes blijft groeien, tot grote vreugde van het hele gezin. Speels, kleurrijk, zacht en poëtisch, elke tekening is een waar genoegen. Tussen dekbedden, stickers, kussens of zelfs beddengoed is het decoreren van de kinderkamer alleen leuk dankzij Mimi'lou. Een merk geboren uit puur toeval en dat ons elke dag verleidt.

Geboorte van Mimi'lou

Het merk Mimi'lou werd in 2005 opgericht onder auspiciën van Miriam Derville. Artistiek directeur van Duitse origine die met grote luxemerken werkt, is ook een attente moeder die graag op de muren van de slaapkamer tekent om haar kleintjes te vermaken. Kleurrijk en ontroerend, expressieve en verbazingwekkende tekeningen van dieren die jong en oud aanspreken. Miriam denkt er dan aan om dit type illustratie op een zelfklevende drager uit te voeren om elke tekening naar wens te kunnen verplaatsen.

Fotocredits: Mimi'lou Mimi'lou is geboren uit dit briljante idee en biedt allereerst stickers, slingersets, transfers voor textiel. Maar het merk trekt zijn assortiment steeds meer aan en verrijkt het met onder meer lampen, schrijfwaren, tassen en manden, kussens en natuurlijk knuffels.
Fotocredit: Mimi'lou

Mimi'lou is de wereld van de kindertijd

Of het nu gaat om een ​​geboortegeschenk of gewoon om de wereld van de kleintjes te versieren, Mimi'lou is een must. De grafische afbeeldingen, zo zacht en poëtisch als grappig, zijn altijd echte metgezellen. Tijdens het spelen of dutje brengt de kleine wereld van Mimi'lou - fantasierijk en betoverend - dromen tot leven. Om een ​​kinderkamer te versieren, zijn Mimi Lou-stickers, echte trompe-l'oeil, fantastisch. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen omdat ze ad infinitum kunnen worden verplaatst en kunnen eenvoudig op alle oppervlakken worden geplaatst. Het kind kan ze zelf verplaatsen volgens zijn verbeelding. Speelse, Mimi'lou-muurspellen zijn ook essentieel om te leren terwijl je plezier hebt: landen op een kaart plaatsen, de hoofdsteden van de wereld kennen, de dieren van het bos voeden, of leren over mode zijn allemaal d activiteiten die de verbeelding van kinderen ontwikkelen.
Fotocredit: Mimi'lou

Een prachtig geïllustreerd decor

Mimi'lou is een must-have merk waar veel tijdschriften over praten. Geen wonder, want Mimi'lou is ultra trendy en ondersteunt kinderen vanaf hun eerste dagen: ouders en grootouders vallen voor het Mimi'lou babyboek waarvan de illustrator niemand minder is dan Miriam Derville. Dit heerlijk geïllustreerde werk is kostbaar omdat het de eerste maanden van Baby vergezelt. Hij beschermt zijn eerste foto's zoals de vele annotaties van de gelukkige ouders. En zodat kinderdromen baadt in zoetheid, zijn dekbedovertrekken en kussenslopen versierd met kleine vertederende onderwerpen. De verhalen die ze vertellen zitten vol met poëzie dankzij de gevoeligheid van Miriam Derville. De collecties van Mimi'lou dompelen alle generaties onder in de wereld van de kindertijd. Misschien ligt daarin het geheim van het succes van het merk, volledig gewijd aan het versieren van de kleintjes.
Fotocredit: Mimi'lou Onze praktische doe-het-zelfvideo's