Zestien ex-fanpictogram

Zestien ex-fanpictogram


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een beetje vintage lucht blaast op Sixteen, deze stoel met een 60's spirit. Naast de popkleuren is Sixteen in alle rondheid bedacht en kan naar wens worden samengesteld, dankzij 4 zitkleuren en 4 soorten poten. Het past perfect in de retro-trend en is ideaal voor het draaien en stijl geven aan een eigentijds interieur.

Zestien: de geest van de jaren 60

Naast de afgeronde, uit één stuk bestaande schaal van polypropyleen, kenmerkend voor de jaren 1960, onderhoudt en moderniseert de zestien de ontwerpcodes van de jaren zestig. Beschikbaar in 4 pop en trendy kleuren: wit, zwart, beige en oranje, metaal of hout, dit is een stoel die zijn naam eer aandoet. En de "meer" decoratie? Een kussen gevuld met polyetherschuim, wat een zeer comfortabele zit garandeert.

Zestien: een stoel die op jou lijkt

Gemaakt van polypropyleen, Sixteen kan worden samengesteld zoals gewenst, omdat schalen en voeten afzonderlijk worden verkocht. Daarom kunt u uw stoel personaliseren uit 4 stoelkleuren en 4 verschillende soorten poten. De voetjes zijn ontworpen in berken multiplex en hebben 2 afwerkingen: wit gelakt of zwart gelakt. U kunt ook kiezen voor de optie eiken fineer, geoliede afwerking, of de voorkeur geven aan de chroomstalen versie. Zo comfortabel in de eetkamer rond een grote licht houten tafel, dat Sixteen als design bureaustoel perfect in elke woonruimte past, alles wat u hoeft te doen is kies de jouwe!

"Bonustip:"

Je kunt ook op de trend surfen door de verschillende soorten stoelen en poten te mixen, om een ​​niet-overeenkomende maar stijlvolle zestien, gegarandeerd decoreffect te creëren!

Ontdek hier onze selectie producten:


Reclame


Video: 手をつなぐキスそれとも初めてのデートで大暴走wクラリスデートイベント新サクラ大戦 #7