Video: maak een armband en bevestig deze met een ketting

Video: maak een armband en bevestig deze met een kettingWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om je pols te verfraaien met eenvoud en elegantie, biedt Julien Navas aan om je te leren hoe je een armband en de bevestiging ervan kunt maken met behulp van een basisketting. Op het werk!

Bekijk de video:

Een armband maken: het materiaal voorbereiden

Als je de Julien Navas kettingarmband wilt maken, heb je vooral een ketting nodig die je leuk vindt, een armbandclip, kleine schakels en tangen. Meet eerst de lengte van de ketting die u nodig hebt door deze om uw pols te plaatsen en vervolgens te knippen. Sluit je ogen tijdens het snijden goed, want stukjes metaal kunnen vliegen.

Een armband maken: de sluiting installeren

Hier biedt Julien Navas je een heel eenvoudige armband, zonder decoratie. Maar als je wilt, kun je de ketting personaliseren door parels of strass toe te voegen. Zodra uw lengte is bepaald, kunt u de bevestigingen plaatsen. Neem hiervoor een kleine link en open deze met een tang. Installeer het op de ketting, plaats een van de delen van uw bevestiger en sluit vervolgens de link. Voer dezelfde bewerking uit aan het andere uiteinde van de armband, met het tweede deel van de clip. Je pols is beter geworden dankzij het advies van Julien Navas. Bekijk de video Een armband en de bevestiging ervan maken met een ketting op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.

Video: Hoe Maak Je Een Karabijnsluiting Aan Je Sieraden?