Ontmoeting met Manon Bousquet, een van de drie winnaars van de Springboard of Creators A Little Market

Ontmoeting met Manon Bousquet, een van de drie winnaars van de Springboard of Creators A Little Market


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wil je je interieur een goede dosis goede humor geven? Dat is goed, we hebben een ontwerper ontmoet die het op elk van haar creaties strooit. Manon Bousquet is een van de 3 winnaars van de Springboard of Creators A Little Market en onthult ons met vreugde wat deze overwinning voor haar en haar toekomstige projecten inhoudt.

Wie zit er achter Cosita Buena?

Kortom: een meisje dat van het leven houdt. Ik ben van Spaanse afkomst en ik heb 2 en een half jaar in Catalonië gewoond ... Ik hou van dit land! Daarom koos ik er natuurlijk voor om mijn winkelnaam te geven: COSITA BUENA! In het Frans is de literaire vertaling "Het goede kleine ding" ... Voor mij is het DE gelukkige ster die over ons waakt, een geluksbrenger, het wapen van de positieve houding. Cosita buena werd geboren toen ik me goed moest voelen over mezelf, me nuttig moest voelen! Vandaag ben ik vrij om te creëren wat ik leuk vind!

Hoe ben je ontwerper geworden?

Bij toeval. En tegelijkertijd geloof ik niet in toeval! Ik kwam iets meer dan een jaar geleden tot stand ... Ik wilde iets bevallen dat op mij lijkt, vrolijk, positief en dit alles in kleur! Het was mijn schoonmoeder die me haar naaimachine leende, in 20 minuten had ze me uitgelegd hoe het werkte. Het waren mijn vader en mijn lieveling die me voor het eerst aanmoedigden om door te gaan en mijn winkel op Alittlemarket te creëren. En daar heb je het: een winkel, wat verkopen en de succesvolle wedstrijd!

Vertel ons over je creaties

Al mijn creaties zijn gemaakt met een glimlach en een goed humeur! Ik geef een naam per serie aan al mijn creaties. Ik maak sleutelhangers, fleecetassen, chequeboekhouders, tablethoezen, tassen of zelfs kussens. Over het algemeen brengen wij meisjes 's ochtends tijd door met het kiezen van de kleding die het meest overeenkomt met onze stemming van de dag. Ik werk hetzelfde voor mijn creaties! Ik sta 's morgens op en creëer volgens het verlangen van het huidige moment, naar het gevoel, naar het verlangen!

Je bent een van de 3 winnaars van de Springboard of Creators op Little Market, wat betekent dit voor jou?

Een springplank! Mijn eerste doelstelling was dat COSITA BUENA voor de jury arriveerde omdat ik hun critici wilde confronteren. En uiteindelijk ben ik geslaagd voor de jurycursus en bovendien ben ik gekozen! De top! Aanvankelijk geloofde ik het niet en het was ooit in Parijs, tijdens de prijsuitreiking, dat ik me realiseerde dat ik deel uitmaakte van de wereld van "makers". Het passeren van een jury van professionals en een winnaar uitkomen troostte me onderweg.

Toekomstige projecten?

Heel veel! Na de wedstrijd begon ik contact op te nemen met winkels en galerieën om hen mijn creaties te laten zien! COSITA BUENA, opende de deuren van CUBIK Galerie in Montpellier (waar ik sinds 26 maart en dit tot 26 mei exposeer) en LOUSTO in Saintes-Marie-de-la-Mer (van maart tot september) ). Uiteraard is mijn doel dat Cosita Buena in nog meer winkels aanwezig is, misschien ook enkele modeshows en de top van de top: dat ze haar eigen winkel opent! Ik geloof in The Good Star… dus ik vertel het je heel snel! Bezoek de winkel A Little Market om de creaties van Cosita Buena te ontdekken


Opmerkingen:

 1. Harcourt

  Ja, alles kan

 2. Narve

  Bravo, dat zal trouwens een geweldig idee zijn

 3. Duk

  Er zit iets in. Bedankt voor uw hulp bij dit probleem. Allemaal ingenieus is eenvoudig.

 4. Faecage

  Super Duper

 5. Tozil

  Ik vraag me af of het gedetailleerder zou zijn

 6. Trong Tri

  pechSchrijf een bericht