Video: maak een ketting met stukjes leer

Video: maak een ketting met stukjes leer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je gewend om met leer te werken, maar weet je niet wat je moet doen met je restjes? Maud Villaret laat je hier zien hoe je een zeer charmante ketting kunt monteren met behulp van je verschillende lederen restjes.

Bekijk de video:

Een leren halsband maken: geef vorm aan je valpartijen

Verzamel al je beste lederen restjes en begin met het voorbereiden van je ketting. Neem hiervoor verschillende ronde sjablonen van verschillende grootte en teken cirkels met een pen op de achterkant van je stukjes. Afhankelijk van de lengte die je aan je ketting wilt geven, teken je tussen 50 en 150 cirkels. Om het werk te versnellen, kun je je ketting ook mengen met andere materialen zoals hout of parels. Knip uit en verzamel vervolgens de nieuwe stukjes om nog kleinere cirkels te maken.

Een lederen halsband maken: het juweel monteren

Nadat je rondjes leer zijn gesneden, leg je ze op een houten bord en prik je ze met een spijker en een hamer. Om sneller te gaan, kunt u meerdere plaatsen. Schuif vervolgens, net als bij parels, je cirkels een voor een over je draad, waarbij je een gradiënt van grootte bereikt. Het enige wat u hoeft te doen is een speciale kettingstropdas aan de twee uiteinden van uw draad te leggen. Een beetje fantasie in je leven, met Maud Villaret. Bekijk de video Maak een ketting met lederen restjes op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.

Video: 25 COOLE JEANS HACKS


Opmerkingen:

 1. Kianni

  Ben het helemaal met haar eens. In dit niets daar en ik denk dat dit een heel goed idee is. Ben het helemaal met haar eens.

 2. Leonce

  Ik ben van mening dat u zich vergist.

 3. JoJorn

  U begaat een fout. Laten we bespreken.

 4. Williamon

  Je vergist je. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Faejinn

  Het is het daarmee eens, deze vermakelijke meningSchrijf een bericht