Keuken: welke accessoires om mijn tafel te beschermen?

Keuken: welke accessoires om mijn tafel te beschermen?

De keukentafel moet zich vaak aanpassen aan vele behoeften. Het is geschikt voor maaltijdbereiding, huiswerk of kleurstoffen voor kinderen, afternoon tea of ​​zelfs diner en moet daarom worden beschermd om niet te worden beschadigd. Tafelkleed, placemats, tafelzeil, zullen uw praktische en decoratieve bondgenoten zijn, u moet ze nog steeds goed kiezen. Bekijk onze boodschappenlijst.

Placemats

Helemaal niet ouderwets, de placemats kunnen nog steeds in het keukendecor worden geïntegreerd. Maar als we plastic modellen vaarwel zeggen, openen we de deur wijd voor die gevlochten of zeer elegante stof. We houden van de rond gevormde sets die een grafisch tafeldecor creëren en de sets met zeer charmante vrijheidspatronen.

Een tafelzeil

Vlekbestendig, schokbestendig, waterdicht; heeft het tafelzeil alles om je leven gemakkelijker te maken, maar het herinnert je aan oma's keuken en zijn saaie kleuren? Nou, we gaan je bewijzen dat het vandaag een nieuwe look heeft en dat het erg decoratief kan zijn. Concreet effect, grafische patronen, trendy kleuren, het enige dat u hoeft te doen, is degene die uw tafel zal beschermen en decoreren in onze boodschappenlijst.

Een tafelkleed

De eenvoudigste oplossing om uw tafel te beschermen, is deze nog steeds met een tafelkleed te bedekken. Maar niet zomaar een! Het moet zich aanpassen aan de stijl van de keuken en niet aangeven. Land look? Gebruik een rood of blauw Vichy-model. Hedendaagse keuken? Ga naar geometrische patronen of tijdloze sobere of kleurrijke strepen volgens uw wensen. Onze praktische tafeldecoratievideo's


Video: Muurverf achter het fornuis beschermen tegen vuil en vet