Video: maak gewoon een kirigami

Video: maak gewoon een kirigami


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pauline Roche, specialist in papier en vouwen, laat je hier zien hoe je een eenvoudige kirigami maakt, voordat je ingewikkelder patronen gaat maken.

Bekijk de video:

Maak een kirigami: snijd de sjabloon voor

Voordat je begint, adviseert Pauline Roche je om een ​​kirigami-leerhandleiding te kopen, om de basisvaardigheden van het vouwen te leren. Begin met het kiezen van een eenvoudig patroon, hier een hart, en snijd tot het nieuws: 739781 precisie snij de contouren in vaste lijnen van uw tekening. Houd altijd het nieuws: 739781 snijder horizontaal en maak altijd rechte lijnen. Het is op papier om te zetten, niet uw nieuws: 739781 snijder.

Maak een kirigami: werk aan de afwerkingen

Zodra uw ononderbroken lijnen zijn gesneden, vouwt u de stippellijnen. Gebruik hiervoor een map om het papier netjes en recht te markeren. Beetje bij beetje wordt je motief aan je onthuld. Plak een andere kleur achter je patroon om een ​​contrasterende en mooie kaart te krijgen. Zodra de basistekeningen goed zijn geassimileerd, kunt u beginnen met fijnere en meer uitgewerkte tekeningen, zoals gebladerte. Naar uw papieren! Bekijk de video Maak een eenvoudige kirigami op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Video: Origami Hartje Vouwen, easy!