Samsung Crystal Blue: de aangesloten wasmachine

Samsung Crystal Blue: de aangesloten wasmachine


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dankzij Samsung heeft de wasmachine een buitengewone intelligentie. Begaafd, efficiënt, respectvol voor het linnen, luidruchtig en ecologisch, het is ook zeer esthetisch. Het slanke ontwerp en het 5-inch touchscreen passen in het meest moderne interieur. Crystal Blue van Samsung is ook zeer zelfstandig en kan op afstand worden bediend. Overzicht van details van een aangesloten wasmachine voor de minder innovatieve.

Een ultramoderne wasmachine

We hebben ervan gedroomd, Samsung heeft het gedaan! Het is nu mogelijk om uw wasmachine via smartphone te bedienen. WiFi maakt het daarom mogelijk om een ​​programma op afstand te starten of te onderbreken, of zelfs om stap voor stap de voortgang van een wascyclus te volgen voor onderhoud van wasgoed zonder stress. Het voordeel van deze echte technologische revolutie is dat u uw wasmachine beter kunt bedienen zonder uw zakelijke of professionele activiteiten op te geven. Het karwei van wassen is dus niet langer een obstakel voor vrijheid en het onderhoud van het wasgoed wordt een absoluut genot. Natuurlijk stuurt de aangesloten wasmachine van Samsung bij de minste storing een waarschuwing naar uw smartphone dankzij de combinatie van de functies Smart Care en Smart Control.

Samsung werkt voor absoluut respect voor het milieu

De aangesloten wasmachine van Samsung Electronics is een model en speelt in op alle milieuproblemen. Intelligent, het is ontworpen voor automatische dosering van wasmiddel om overtollig te voorkomen dankzij de Auto Optimal Wash-functie. Het analyseert zowel de mate van vervuiling van het wasgoed als het gewicht en past de programmaduur, de benodigde hoeveelheid water, de wascyclus en de temperatuur aan. Een aanrader! Het onderhoud van het linnen kan dankzij een enkele opdracht aan elke gebruiker worden toevertrouwd, vooral omdat Crystal Blue de meest gebruikte programma's onthoudt. Nog een ecologisch punt: met de Eco Bubble-functie kunt u lucht injecteren om het wasmiddel naar wens luchtig te maken. Zelfs als het koud is, is het wasgoed vrij van vlekken en blijven er geen wasmiddelresten achter tijdens het spoelen.

De zeer gespecialiseerde cycli van Crystal Blue

Als de was- en spoeltijden kunnen worden verkort, is dit omdat de Samsung Crystal Blue-wasmachine zeer specifieke en voorgeprogrammeerde hoge snelheidscycli kan uitvoeren. De Super Speed ​​Wash-functie bevat vooraf ingestelde parameters volgens de behoeften van de gebruiker. Van de zes programma's biedt deze wasmachine bijvoorbeeld "Actieve kinderen", "Tuinieren", "Keuken". Iedereen kan zijn wasprogramma kiezen op basis van de bezigheden van het gezin voor een volledig schone doek, vrij van sporen van gras, plasticine, modder of vetresten.

Doe je was in stijl

Absoluut, deze aangesloten wasmachine heeft alles te behagen. Intelligent, ultraefficiënt, stil - het overschrijdt niet 46 dB: een prestatie! - Crystal Blue is prachtig. Het belichaamt zelfs de verfijning op het gebied van huishoudelijke apparaten. Het moet gezegd worden dat het uiterlijk ervan werd bedacht door een geweldige auto-ontwerper. Aerodynamische limiet, het heeft elegante rondingen en de kristallijne blauwe patrijspoort is adembenemend in fel licht. Aan de andere kant biedt het grote afmetingen die het inbrengen van het linnen in de oordeelkundig verhoogde trommel vergemakkelijken, net als het lossen. Wasmachine Crystal Blue, WW10H9400 EW / ET, Samsung, adviesprijs: 1899 euro.


Video: LG F1368QDP review en unboxing


Opmerkingen:

 1. Citlali

  Deze enige conditionaliteit

 2. Jaide

  Bravo, dit briljante idee is trouwens nodig

 3. Burkhart

  does not exist Probable

 4. Mosi

  Natuurlijk bied ik mijn excuses aan, maar dit is totaal anders en niet wat ik nodig heb.

 5. Ware

  Ik ben hierin goed thuis. Ik kan helpen bij het oplossen van het probleem.

 6. Taaveti

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik nodig je uit om mee te praten. Schrijf in PB.Schrijf een bericht