4 gerechten trends die stijl hebben

4 gerechten trends die stijl hebben


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Scoop. Tussen grafische patronen, vintage spirit, fruitig decor en sobere en elegante kleuren, zijn hier 4 nieuwe trends voor serviesgoed die met spoed moeten worden overgenomen. Voor een tafeldecoratie die is afgestemd op de tijd, kiest u voor porselein of geglazuurd steengoed met matte, glanzende of gelakte afwerkingen. Er is voor elk wat wils, dus volg de gids!

Grafische collectie met geometrische patronen

Kies voor een grafische touch met de gelijknamige collectie, ultra trendy met zijn geruite patronen. Laat u verleiden door deze porseleinen mokken, allemaal gekleed in zwart en wit. Hun strakke lijnen, gecombineerd met zeer designhandgrepen, zullen een geweldig effect hebben in een eigentijds tafeldecor.

De Frutti Collection doet je watertanden

Greedy! Dit is een verzameling waarvan je zeker watertanden. Deze mooie porseleinen dessertborden bieden een volledig charmant en heerlijk decor. Appels en peren gaan subtiel samen met prachtige rode en witte kleuren, allemaal versterkt met een paar hints van grijs. Met Frutti gaan we terug naar de kindertijd voor een maaltijd!

Khao-collectie in pasteltinten

Met de collectie Khao geëmailleerde steengoed dessertborden, zet een tafel vol charme in pastelkleuren en wees trendy. Tussen water groen en wit, word verliefd op patronen die zowel eenvoudig als grafisch zijn naar believen. De Khao-collectie is perfect geïntegreerd in een interieur en tafeldecoratie in Scandinavische stijl.

Originele collectie met rauw design

Dessertbord in steengoed, ijs-chocoladekleur en lakafwerking staan ​​op het programma van de Originel-collectie. Motieve kant? Op het eerste gezicht nogal rauw, als je dichterbij komt, zie je een veelheid aan kleine delicate functies die de illusie creëren. Omdat, met een beetje fantasie, elke plaat als de iris van een helder oog is. Kortom, een hypnotisch motief! Wees gerust, alle collecties zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.


Ontdek hier onze selectie producten:
 

Reclame


Video: Wafelhaar


Opmerkingen:

 1. Kai

  Bedankt voor de hulp in deze vraag, hoe gemakkelijker, hoe beter ...

 2. Akinole

  Dit is een goed idee.

 3. Cat

  Zeker. Het was en met mij. Laten we deze vraag bespreken.

 4. Meztibar

  Mijn excuses, maar ik denk dat je het mis hebt. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 5. Dozil

  Gezaghebbend standpunt, verleidelijkSchrijf een bericht