Kantoor hoek decoratie: ik heb alles op de muren gezet!

Kantoor hoek decoratie: ik heb alles op de muren gezet!

Als je moeite hebt om je werkruimte aantrekkelijker en aangenamer te maken, denk dan aan je muren! Voor uw bureau, verticaal, zullen een paar zorgvuldig gekozen accessoires stijl aan uw bureau toevoegen.

Ondersteuning voor schrijven

Lei stickers naast elkaar uitgelijnd om een ​​tijdschema voor de muur te vormen, een kurkpaneel waar u uw plaknotities en kleine woorden kunt plakken, een wit bord als een verticaal kladblok of gewoon een muur bedekt met verf krijtbord om op te schrijven met krijt. Praktische en originele decoratie!

Posters, afbeeldingen, canvasdoeken en foto's

Als we alleen een muurdecoratie voor het kantoor zouden moeten kiezen, zou het dit zijn: foto's, tijdschriftafbeeldingen, decoratieve brieven, tentoonstellingskaarten en reproducties van kunstwerken miniatuurversie, allemaal niet-overeenkomende versie . En ja, deze mengelmoes van verschillende afmetingen en visuals creëert een ultra grafische look op de muur die eruit ziet alsof je 100% bent.

Een decoratieve klok

Mooi en handig, wandklokken zijn objecten om te overwegen om uw werkruimte te decoreren. Retro, pop, design of minimalistisch, er is voor elk wat wils! Maar voor degenen die het niet kunnen helpen, maar let op de tijd wanneer ze werken: het is beter om zich te onthouden ...