Focus op barbecues

Focus op barbecues


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met de komst van zonnige dagen en de zon is het tijd om te genieten van een goede barbecue maaltijd. Gas- of elektrische barbecue, houtskoolbarbecue of planchas, er is voor elk wat wils. Eenvoudig en praktisch, de barbecue diversifieert en biedt de mogelijkheid om het plezier van uit eten te gaan, in harmonie en eenvoud.

Barbecue en beveiliging

Bovenal is het essentieel om een ​​veilige locatie te kiezen voor uw barbecue. Het belangrijkste is om het op een stabiele, heldere plaats te plaatsen en beschut tegen de wind. Overweeg om uw barbecue aan te steken producten te gebruiken die de CE- of NF-norm vermelden. Behandel de barbecue bovendien voorzichtig met ovenwanten en houd kinderen uit de buurt. Zodra deze veiligheidsmaatregelen zijn genomen, kunt u genieten van momenten van ontspanning buiten.

Kies je barbecue

Tegenwoordig passen barbecues zich aan aan onze wensen voor eenvoud en gemak. Daarom worden steeds meer modellen mobiel. Uitgerust met wielen, bieden ze essentieel comfort in de tuin. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst wanneer het u uitkomt. Bovendien onthult de barbecue ongelooflijke opslagmogelijkheden. Multifunctioneel, integreert het nu als een geheel: verwijderbaar bord, prullenbak, gereedschaphouder, flesopener om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Modulair, de barbecue is versierd met plancha, plank, tafel en andere slimme apparatuur om uw leven aangenamer te maken. Aan de kookzijde biedt de barbecue de mogelijkheid om kleine gerechten met precisie te bereiden. Met houtskool, gas of bakplaat passen de barbecues zich aan al uw wensen aan in termen van traditionele gerechten voor een maaltijd bereid volgens de regels van de kunst.