Ice Age 4 en het decor zal worden berijpt

Ice Age 4 en het decor zal worden berijpt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel het vierde en meest berijpte opus van "Ice Age" is uitverkocht in donkere kamers, hebben we maar één wens: wat van zijn frisheid thuisbrengen! Op het programma: zeehonden, machines en ijsblokjedienbladen, in de hoop dat Scrat, de symbolische eekhoorn die altijd op zoek is naar zijn eikel, deze idyllische galerij met zomerijs niet stoort.

Humor in onze ijsblokjedienbladen

Geen saga meer over superklassieke ijsblokjedienbladen. Het is tijd om het ijs te breken met grappige modellen om humor uit te nodigen in onze drankjes. Onze beste bondgenoot? Het merk Fred & Friends, want met zijn verschillende kopieën worden ijsblokjes in de vorm van ruimte-indringers, kunstgebitten, gitaren of shotglazen bereid. Of hoe je een glimlach kunt opwekken als de meest ijzige tekenfilms.

Een nieuwste generatie ijsmaker

Efficiënter en sneller dan ijsblokjedienbladen in de vriezer geïnstalleerd? De ijsmachine! Verschillende merken bieden hun versie: het zal retro zijn bij Siméo, klassiek bij Lagrange, design bij Yoo Digital Home en het nieuwste model: de Icekyoob 200. Of hoe ijsblokjes overal en in een snel tempo worden bereid om cocktails te improviseren schudt en verpletterd ijs om je dorst de hele zomer te lessen!

IJsemmers die ons doen smelten

Of het nu gaat om een ​​picknick of tijdens een diner met vrienden, ze zijn essentieel om onze drankjes koel te houden. Wat dan? IJsemmers natuurlijk! Als onze favoriet niemand minder is dan de Ice Bag, een model in de vorm van een kleine tas verkrijgbaar in friszure kleuren, ideaal om een ​​pop en ontspannen sfeer te begeleiden; je kunt het ook chique spelen met roestvrijstalen modellen met strakke lijnen. En nu is het tijd om je zomer te bevriezen ...