Zoom in op Pop-upopslag

Zoom in op Pop-upopslagWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hier is een zeer vreemde term voor deze nieuwe generatie opslag! De pop-up opslag, dankzij hun flexibele plastic staven en hun flexibele wanden, ontvouwt zich in een handomdraai om te transformeren in een mand met vuile was, speelgoedkist of schoenenorganizer. Deze intelligente opslageenheden hebben de kunst en de manier om een ​​maximum aan volume op te nemen wanneer ze eenmaal zijn uitgeklapt, terwijl ze een minimum aan ruimte innemen wanneer ze worden gecomprimeerd in hun oorspronkelijke hoes.

Ideale opslag voor kinderen

Pop-upopslag is voornamelijk ontworpen voor kinderen. Speels en kleurrijk, sommige modellen moedigen onze kleintjes aan om aan het eind van de dag al hun speelgoed in te glijden. Met hun grappige vormen (Ikea, Awakening & games ...), hun flexibele materiaal en hun magische prints, zijn deze grote manden perfect geschikt voor kinderkamers, om losse knuffels en diverse speelgoed op te bergen.

Een variatie voor het hele huis

Het pop-up concept is aangepast aan andere opbergaccessoires, meer geschikt voor de rest van het huis. Er zijn nu semi-rigide dozen die zelf kunnen worden uitgeklapt (Reisenthel), manden met compartimenten voor schoenen, om onder het bed te schuiven, opvouwbare poefen (La Redoute) opvouwen zonder de "draagtassen" te vergeten "(concept van de berenzak bij Perigot, verschillende kleuren in een beperkte oplage te ontdekken op www.perigot.fr). Al deze zelfassemblageopslag heeft de voorkeur voor kleine gebieden, waar ze dankzij hun nomadische zijde gemakkelijk kunnen worden gevouwen, verplaatst en opgeslagen.