Zomersite: ik verander mijn inrichting

Zomersite: ik verander mijn inrichting


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vaak is de zomer een gelegenheid om de tijd te nemen om voor jezelf te zorgen, maar ook voor je huis. Er gaat niets boven profiteren van zonnige dagen om je interieur voor te bereiden om terug te verwelkomen op school door kleine decoratieve werken uit te voeren zonder de bank te breken. Om u te ondersteunen in uw project, bieden wij advies over hoe u uw decor in de zomer kunt veranderen.

Ik verander de muren en de vloeren

Zelfs als we de gewoonte hebben om sommige decoratie-accessoires regelmatig te veranderen om ons interieur een nieuwe look te geven, is het zeldzamer om echte veranderingen aan te brengen die de kamer echt zullen transformeren. Het veranderen van muren en vloeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor de muren, de keuze is enorm en vrij goedkoop! U kunt wenden tot schilderen door te tekenen vanuit de nieuwe kleurenkaarten die de trendy kleuren van de herfst zullen maken. Houd er rekening mee dat grijs altijd een veilige gok is en dat je het met veel kleuren kunt combineren. Om je muren nog origineler te maken, kun je natuurlijk ook op behang wedden. Er zijn originele patronen maar ook zeer trendy effecten om een ​​trompe l'oeil in hout, steen, leer of ander materiaal aan je muur te maken. Denk ook aan de stickers die je muren van energie kunnen voorzien en ze in een oogwenk een nieuwe look kunnen geven. Grondzijde, ook hier is de bediening eenvoudiger dan het lijkt. Inderdaad, als het moeilijker zal zijn om een ​​massief parket te leggen, kunt u echter kiezen voor zwevend parket dat vaak ontstaat door de verschillende planken ertussen te knippen. De echte revolutie is aan de kant van vinylvloeren, die adembenemende effecten hebben om parket, beton of steen te imiteren. Deze bladen zijn vrij goedkoop en zeer eenvoudig te installeren, omdat ze klevend zijn. Het is voldoende om ze op een gezonde, schone en vlakke ondergrond te plakken. Iets om cachet in een oogwenk aan je interieur toe te voegen.

Ik verander de meubels en decoratieve accessoires

Voor de rest van het huis kun je je meubels nieuw leven inblazen door verf te gebruiken! Ben je dit witte houten meubel beu? Geen probleem, schuur het op, stof het af en breng de kleur van je keuze aan om je look te veranderen. Kies voor uw bank, uw fauteuils en uw stoelen voor hoezen die een nieuwe stijl geven zonder alles te kopen. Je vindt ze in decoratiezaken, maar je kunt ook aan de slag gaan als je vertrouwd bent met een naald en draad. Aarzel niet om uzelf te trakteren op accessoires. Verander uw kussenovertrekken en gordijnen om zich aan te passen aan de nieuwe stijl van uw interieur. Denk ook aan huishoudlinnen zoals uw tafelmatten maar ook uw beddengoed of zelfs uw badhanddoeken die decoratieve accenten aan uw interieur kunnen toevoegen. Trakteer uzelf op een nieuwe tafellamp om een ​​prachtige sfeer te creëren en waarom niet een nieuwe tafel. Tenzij u liever een foto laat afdrukken om u aan uw vakantie te herinneren. Je moet gewoon wachten op het begin van het schooljaar.