Globetrotters decoratie

Globetrotters decoratieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor sommigen rijmt zomer met club of hotel in de zon, voor anderen is het synoniem met reizen naar het buitenland om een ​​land, een cultuur, een bevolking te ontdekken. Hoewel avontuurlijk, brengen deze globetrotters een deel van het jaar door in Frankrijk, in een minder exotische omgeving ... tenzij het woord "backpacker" evenveel aan hun huid kleeft als aan hun decor!

Een wereldkaart

Er gaat niets boven een wereldkaart of een aardbol om een ​​"ontsnappings" -stemming in het huis te brengen en de smaak te onthullen die uitgesproken is voor de reizen van zijn inwoners. De meeste werelden? Tegenwoordig is er voor elk wat wils: klok, behang, retro-kaarten of geprint op textiel, er is voor elk wat wils. Wat de aardbol betreft, het zal helder zijn als je het modern en hightech wilt, of vintage als je het de voorkeur geeft vol authenticiteit.

Reiskoffers

Een ander voorkeursobject in de saga "backpacker-decoratie": reiskoffers. Op elkaar gestapeld in een hoek van de eetkamer, gebruikt als nachtkastje in de slaapkamer of als salontafel in de woonkamer, planten ze alleen een avontuurlijk en mysterieus decor.

Gestempelde objecten

Gespot: de opkomst van een nieuwe trend in decoratieve patronen genaamd "postzegels en ansichtkaarten". Op de muurzeilen of op de bankkussens verwijzen ze duidelijk naar het gebruik dat vakantiegangers tijdens een reis aan hun geliefde moeten schrijven ...

Vol souvenirs en foto's

Je kunt geen herinneringen uit het verleden krijgen als je de kans hebt gehad om de wereld rond te reizen. We aarzelen daarom niet om boeken, objecten (beeldjes, artistiek werk, masker ...) en foto's rechtstreeks van de andere kant van de planeet te exposeren.