Video: maak een lamp met een glazen fles

Video: maak een lamp met een glazen fles


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

ging naar Véronique Pulby - alias Chipie La Galette -, een Lyon-ontwerper met een passie voor creatieve vrijetijdsbesteding. Voordat ze op het net of op gespecialiseerde markten worden verkocht, vinden zijn ongewone objecten een favoriete plek in zijn appartement die bijna een tentoonstellingsplaats is. Via een paar korte video's geeft ze haar tips voor het maken van originele decoratieve objecten, waarvoor je geen expert hoeft te zijn of je hand in je zak hoeft te steken! Vandaag legt Véronique uit hoe je ongewone lampen kunt maken door je glazen flessen te verzamelen. Een manier om deze te recyclen om uw interieur op een originele manier te verlichten!

Bekijk de video

Wat je nodig hebt voor elke lamp

- Een glazen fles - Een complete elektrische set (draad, schakelaar, stopcontact en schroefaansluiting voor lampenkap) - Een lamp met een vermogen van 25W - Een boor of een mes - Enkele elementen om het interieur van de fles

De te volgen procedure

In plaats van het weggooien van een glazen fles die u niet meer gebruikt, verzamelt u deze en maakt u deze goed schoon. Plaats vervolgens de dop in het midden van de dop en markeer de locatie met een marker. Het doel is om dit deel te doorsnijden. Om dit te doen, kunt u een boor gebruiken om een ​​eerste gat te maken en de rest met een exacto te snijden. Als u zich niet comfortabel voelt met een boor, kunt u dit ook doen met een goed Zwitsers mes. Steek het stopcontact in de stekker. Verbind vervolgens uw elektrische draden met een schroevendraaier en schroef uw lamp. Je hoeft alleen maar enkele decoratieve elementen in je fles te doen: parels, zand, kiezels, schelpen of zelfs foto's ... Eindelijk aansluiten! Meer informatie gebruiksaanwijzing !