Groen, de ster van de tuin!

Groen, de ster van de tuin!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de tuin is het niet alleen het groene gazon! Dit jaar zijn tuinmeubelen en accessoires een rage in een pittig groen dat onze buitenkant in stijl wekt. Zoom in op de "groene" trend in de tuin.

Groen kiezen in de tuin

Wat als we tuinmeubelen in hout of zwart of wit metaal zouden veranderen om het een echte verademing te geven? We gaan uit van de kleur van de natuur en de vegetatie en we weigeren het op een gedurfde toon zoals appelgroen of flitsende groen voor een tinten van kleurrijk groen. Deze variatie laat de planten niet alleen zien, maar geeft ook een zeer zomers en feestelijk tintje aan uw tuin. Ideaal voor alle stijlen, u kunt groen in de tuin kiezen voor een natuurlijke, pop- of design-sfeer dankzij het tuinmeubilair en de accessoires.

Hoe gebruik je groen in de tuin?

Groen is heel gemakkelijk te gebruiken en vindt zijn plaats in de tuin door meubels te kiezen die deze kleur hebben. U vindt tuinmeubelen in geschilderd smeedijzer of zeer pop-modellen in plastic of zelfs anderen in hout waarvan de kussens kleur brengen. Speel qua accessoires met accessoires in de hele tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bloempotten in zuurgroen, een parasol die deze kleur oproept of kaarspotten die een mooi groen licht verspreiden. Houd er rekening mee dat groen ook met andere kleuren kan worden gecombineerd. Voeg voor een ontwerpsfeer zwart of grijs aan om elegantie en dynamiek te combineren. Maar als je de voorkeur geeft aan een popsfeer, aarzel dan niet om fuchsia-roze aan te raken voor een zeer kleurrijke stijl, ideaal voor de zomer.