4 fouten om te vermijden voor de speelkamer van de kinderen

4 fouten om te vermijden voor de speelkamer van de kinderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De echte luxe voor alle kinderen is om een ​​speelkamer te hebben waar ze eindeloos kunnen spelen in een ruimte speciaal voor hen! Dus als je ze een speciale ruimte voor games gaat aanbieden, weet dan dat er enkele fouten te vermijden zijn. Hier zijn onze tips en trucs voor het plannen en decoreren van deze specifieke ruimte.

De speelkamer kan niet in de slaapkamer worden geïnstalleerd

De speelkamer moet een echte kamer zijn en niet alleen een ruimte in een hoek. We sluiten ook de kamer uit die moet worden gewijd aan rust en we installeren het speelgoed in een andere kamer. Merk op dat dit geen aanzienlijke afmetingen vereist. U kunt de speelkamer dus in een klein kantoor of een kleine kamer plaatsen. Soms kan de speelkamer perfect zijn plaats vinden op een ongebruikte plek in het huis. Denk aan de mezzanines, de zolderkamers moeilijker toegankelijk voor volwassenen of de zolder die kan worden aangepast om deze kamer te huisvesten.

Niet alle coatings zijn geschikt voor deze kamer

De speelkamer is een plaats gewijd aan kinderen. Bij de keuze van de vloer- en wandbekleding moet daarom met dit element rekening worden gehouden. Op de grond worden breekbare of rommelige coatings vermeden. Dus in plaats van een mooi parket te kiezen, geeft u de voorkeur aan een vinyl dat dit materiaal imiteert, zodat u het in een oogwenk kunt wassen. Het tapijt kan zeker aangenaam zijn, maar het kan op elk moment worden gekleurd. Dus geef misschien de voorkeur aan een tegel, die zeer gemakkelijk schoon te maken is, die u opwarmt met tapijten die gemakkelijker zullen wassen. Ook voor de muren denken we "wasbaar" met verf of behang dat kan worden gewassen omdat je niet immuun bent voor een potloodstreep op de muur. Om dit te voorkomen, kunt u bovendien eenvoudig een schilderij kiezen waarmee ze op het onderste deel van de muur kunnen schrijven. We zullen dan het bovenste deel van een andere kleur schilderen en dit heeft het visuele effect van het creëren van een basis.

De speelkamer is geen puinhoop

Het lijdt geen twijfel dat de speelkamer een ruimte is waar het speelgoed zich opstapelt, zodat het moeilijk binnen te komen is! Integendeel, om deze ruimte optimaal te benutten, optimaliseren we de opslagruimte. Plaats speelgoedkisten, lage planken en kratten zodat uw kinderen hun spullen kunnen opbergen. Aarzel niet om grotere opslagruimte te plaatsen als u wilt dat bepaald speelgoed alleen toegankelijk is met uw toestemming.

De speelkamer hoeft niet serieus te zijn

Wat decoratie betreft, vergeet niet dat de speelkamer een ruimte voor kinderen is! Dus laten we de trendy neutrale kleuren in de rest van het huis buiten beschouwing en zetten we levendige en leuke kleuren op. Aarzel niet om uw kind bij deze keuze te betrekken. Je kunt behang met een patroon gebruiken of grappige stickers kiezen om de muren van energie te voorzien. Als uw kind een thema voor zijn kamer wil, is het misschien in de speelkamer dat u hem kunt plezieren!