Video: onderhoud uw bloembedden

Video: onderhoud uw bloembedden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het kweken van bloembedden in uw tuin kan een manier zijn om uw ruimte te vergroten, als u ze tot een minimum beperkt. Hiervoor is niets beter dan het advies van een professional. Fabrice Doornaert, tuinman, deelt enkele tips om ze schoon en sierlijk te maken. Bekijk het op video!

Bekijk de video

Onkruidbestrijding

De eerste stap is het verwijderen van al het onkruid dat in uw strooisel groeit. Zodra je er een ziet, pak je een kleine schop en ga je op zoek naar de wortels in de grond om de hele plant te verwijderen. Alleen de bladeren oogsten zou nutteloos zijn, het wiet zou even snel teruggroeien.

Snoeien takken

Nadat alles goed is schoongemaakt, moet er worden gewerkt aan het verminderen van de volumes. Hier hangt het allemaal af van wat u zoekt. Sommigen zullen esthetiek verkiezen, anderen het functionele. Gebruik in alle gevallen een snoeischaar die u hebt gedesinfecteerd. Wanneer je een stengel snijdt, probeer deze dan zo dicht mogelijk bij de basis te snijden om een ​​tak zonder bloemen niet te verlaten. Met dit soort snoei kunt u de ruimte vrijmaken, maar ook kleinere planten tevoorschijn halen die ook deel uitmaken van uw bloembed.

Graven en snijden

Het enige wat u hoeft te doen is de aarde draaien met een schop. Voor deze bewerking hoeft u niet te diep te gaan. Het enige doel is om het substraat te beluchten en de planten gemakkelijker te irrigeren tijdens water of regenachtige afleveringen. Het enige wat u hoeft te doen is de snede maken. Het doel is om een ​​lichte groef rondom het massief te graven om het goed te markeren. U kunt dit maandelijks of tweemaandelijks doen. U weet nu hoe u voor de bloembedden in uw tuin moet zorgen. Door ze regelmatig te onderhouden, kunt u uw ruimtes verfraaien en het hele jaar door prachtige planten laten samenwonen! Vind Onderhoud een massief op Minutefacile.com. Geproduceerd door Minute Facile.


Opmerkingen:

 1. Doshakar

  Het is niet echt laag

 2. Anbar

  I am sure that you are mistaken.

 3. Al'alim

  Gefeliciteerd, goed idee en op tijd

 4. Balmoral

  Ik bedenk dat je niet gelijk hebt. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Ubel

  Hetzelfde, oneindig

 6. Paden

  Ik weet zeker dat dit al is besproken.

 7. Kelby

  Ik denk dat dit de leugen is.Schrijf een bericht