Focus op Chileense vrouwen

Focus op Chileense vrouwenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Chileense, ook bekend als een ligstoel of ligstoel, is de ideale metgezel voor zomerse dutjes in de tuin. Met een zeer eenvoudig ontwerp (een houten frame en een stoffen canvas) heeft dit tuinmeubilair het voordeel dat het tijdloos is en bij alle stijlen past. Hier is een selectie van ligstoelen waardoor u in de tuin wilt liggen.

Verenigde geest voor mijn Chileen

Waarom zou je dingen ingewikkeld maken als je ze eenvoudig kunt maken? Omdat een Chileense stoel vooral een ligstoel is die op zeer weinig elementen rust, kan men ook de kaart van lichtheid en discretie spelen door een gewoon canvas te kiezen, passend bij het reeds bestaande tuinmeubilair. En om in de trend van de zomer van 2012 te blijven, kunt u ook kiezen voor een Chileense in felle kleuren, bijna fluorescerend: Leroy Merlin biedt dus Chileens met canvas in anijs, turkoois of fuchsia kleuren (€ 24,90).

Gestreepte geest

In de geest van de strepen vindt u bij Artiga, de specialist in Baskisch linnen, Chilenen met zeer kleurrijke gestreepte stoffen (105 €). Bij Alpina Garden wordt de streep gecompenseerd voor een moderner effect (vanaf € 30). Ten slotte is er in Castorama een Chileen met de beroemde marinestreep in blauw Originele spirit 727Sailbags is een bedrijf dat decoratieve objecten maakt van gerecyclede bootzeilen: u kunt uw Chileens kiezen uit de aangeboden modellen (€ 219) maar ook stel je je eigen aangepaste Chileense voor door te beslissen over de kleur en de afwerking (vanaf € 249). Eindelijk zien we bij Truffaut het leven op een grote manier, hetzij met de dubbele Chileense voor twee personen (99 €), of met de XXL Chileense 90 cm breed (105 €).