3 effectieve en decoratieve vochtabsorbers

3 effectieve en decoratieve vochtabsorbers

Om vochtproblemen op te lossen, waren de oplossingen niet altijd erg decoratief. Seko, de uitvinder van de vochtabsorber, besloot dit probleem op te lossen door modellen voor te stellen die zich aanpassen aan de inrichting van uw interieur. Presentatie van drie te adopteren modellen.

De vochtabsorber voor de kledingkast

Om te voorkomen dat vocht uw kleding in uw kledingkast of kleedkamer beschadigt, heeft Seko een speciale vochtabsorber ontworpen die gemakkelijk zijn plaats in uw kledingkast vindt. Het hangt inderdaad als een hanger en neemt de vorm aan van een klein shirt voor een speels en decoratief aspect. Hiermee kunt u de luchtvochtigheid van een oppervlakte van 15m2 gedurende 40 dagen neutraliseren en het bestaat zelfs in een cederachtige anti-motgeur. Het is ook het ideale model voor kleine gebieden. Vanaf 9,90 euro.

De vochtabsorber voor een natuurlijk decor

Houd je van natuurlijke objecten en schommelt je woonkamer tussen een zen- en groentestijl? De natuurlijke vochtabsorber past perfect in je interieur en kan zelfs zijn plaats vinden op een meubel in de woonkamer. Het is in feite een zandloper gemaakt van natuurlijk exotisch hout die het uiterlijk van hedendaagse sculptuur aanneemt. Het absorbeert vocht gedurende 6 weken, maar reinigt ook de omgevingslucht. Vanaf 14 euro.

Vochtvanger in doos

Als u wilt dat de vochtabsorber zo discreet mogelijk is, kiest u voor het model in doos. Een mooie natuurlijke rotanmand verbergt de absorber en geeft een exotisch tintje aan je interieur. Zeer effectief, het beschermt een oppervlakte van 30m2 gedurende 6 weken. Vanaf 15 euro. Te koop in doe-het-zelf supermarkten. > Meer info op www.seko-humidite.com