Harlequin, een kleurrijk merk

Harlequin, een kleurrijk merk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Harlequin is het essentiële merk voor een wervelwind van trendy wallpapers. Het Britse label van internationale strekking is een van de specialisten in de binnenomgeving op basis van de perfecte harmonie tussen behang en stoffen, design of klassiekers, sterk gekleurd. Wanddecoratie zo veelzijdig als eclectisch, is nog nooit zo artistiek geweest, waarbij klassiek en hedendaags worden gecombineerd met talent.

Het Engelse merk met een internationale reputatie

Deze geweldige uitgever van stoffen en behang behaalt bekwaamheid dankzij uitzonderlijke knowhow en het gebruik van een geavanceerde techniek uit het begin van de 19e eeuw. Het resultaat is adembenemend: de reliëfdrukken lijken op de muur te zijn geplaatst door de hand van een kunstenaar, zoals echte trompe-l'oeil. Zo kan de uitgever een scala aan verbluffende afdrukken aanbieden die beschikbaar zijn in zeer gevarieerde kleuren. Interieurinrichting wordt op maat gemaakt, waarbij iedereen zijn huis kan personaliseren volgens zijn eigen trillingen. Het Britse label brengt een vleugje luxe, soms traditioneel, soms eigentijds, en wint alle stemmen, waardoor een totale make-over van het interieur wordt toegestaan.

Fotocredit: Harlequin

Een label erkend door architecten en ontwerpers

De hoge prestaties van meubelstoffen en behang van Harlequin maken van het Britse label een benchmark voor hedendaagse architecten en ontwerpers. De mooiste stoffen worden gebruikt, zoals het essentiële damast, taft, zijde of zelfs fluweel. Contrasterende damborden nodigen zichzelf uit voor een nieuwe generatie interieurdecoratie als het geen Scandinavisch geïnspireerde patronen zijn. De luxe creaties van de stof Harlequin en behanguitgeverij worden blauw, steen of ruw goud genoemd en symboliseren kleur en vrolijkheid. Van bloemen tot gestreept, monochroom tot geometrisch, zelfs naïeve ontwerpen zoals in de All about me-collectie, de kleuren komen samen en versmelten in een meer dan perfecte osmose. Van de woonkamer tot de slaapkamer voor volwassenen, van de slaapkamer van het kind tot de speelkamer, van de ingang tot de badkamer, het huis is getransformeerd volgens ieders fantasieën zonder ooit een limiet te vinden. Puur geluk, een echte manier van expressie.

Fotocredits: Harlequin

Gemakkelijk om bedekkingen aan te brengen voor een geweldig effect

Harlequin wallpapers zijn non-woven en bieden een eenvoudige installatie. Hiermee kan lijm rechtstreeks op de muur worden aangebracht en niet op papier. U hoeft dus geen doe-het-zelver te zijn om een ​​kamer van 20 m² in slechts drie uur te transformeren. De creaties van de Harlekijn zijn bestand tegen elke test en passeren niet onder de stralen van de zon of de uitbarstingen van de maan. Harlequin-stoffen daarentegen voldoen aan internationale normen voor brandwerendheid. Hun kwaliteit is uitzonderlijk en hun val is absoluut perfect. Ze kleden ramen en erkers en verenigen zich in een huwelijk zonder valse toon in de urban chic stijl. We begrijpen waarom Harlequin-achtergronden en -stoffen fundamentele elementen van decoratie zijn, die excellentie, exclusiviteit en innovatie combineren. Te ontdekken in de showroom in het prestigieuze Chelsea Harbor Design Centre, in Londen.

Fotocredit: Harlequin Onze praktische doe-het-zelfvideo's

Video: Euonymus fortunei 'Harlequin' of kardinaalshoed - informatie