Wat te doen met boeken als er onvoldoende ruimte is om ze op te slaan?

Wat te doen met boeken als er onvoldoende ruimte is om ze op te slaan?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Verlaat de boeken die rond het huis liggen omdat je geen geschikte plek hebt gevonden. De juiste resolutie voor het begin van het schooljaar is allereerst: doorzoek onze "lees" -collectie; ten tweede: sla albums, romans, gidsen en boeken op ondanks ruimtegebrek. De uitdaging is gelanceerd!

1. Ik sorteer

Vanaf het moment dat je een boek hebt gekocht en vervolgens hebt gelezen, heb je je nooit afgevraagd of het nuttig was om het in je archief te bewaren. Dit is echter je volgende missie! Om de permanente set te screenen, is sorteren essentieel. We houden prachtige werken en favoriete boeken. Voor de rest is het tijd om er afstand van te doen: de beste manier om ruimte te maken voor toekomstige aankopen! Maar let op, het idee is niet om ze weg te gooien, maar om ze door te verkopen (op marketplace.fr of op amazon.fr) of om ze te geven (aan familieleden of aan het Oxfam-boekhandelsnetwerk). Want zelfs als het betekent dat je de oude "boeken" moet verwijderen, kun je net zo goed een paar centen verdienen of op zijn minst een goede daad doen!

2. Ik zet een hoge opslag op

Om kleine ruimtes te redden, geven onze vrienden de muren ons geweldige helpende handen. Dus, om te voorkomen dat we vierkante meters op de grond knabbelen, verwelkomen ze een bibliotheekhoek hoog dankzij planken en wanddozen vermenigvuldigd als dat nodig is. Decoratief gezien denken we ook aan de lay-out die zich het beste leent voor onze verlangens. Om boeken bij de hand te houden, bijvoorbeeld, zijn kolomplanken verticaal aan beide zijden van het bed bevestigd. Als de prioriteit is om in alle discretie een maximum aan boeken op te slaan, lopen we over de hele omtrek van de kamer (boven het meubilair en aan de limiet van het plafond), een horizontale ondersteuning die als een op maat gemaakte bibliotheek fungeert. Maar als je de boeken koste wat kost wilt sorteren op genre of auteur, zeg je ja tegen de wanddozen, die allemaal zijn gewijd aan specifieke opslag!


Opmerkingen:

 1. Lawler

  Beste blogauteur, kom je toevallig uit Moskou?

 2. Galabar

  En heb je jezelf begrepen?

 3. Wafiyy

  Zeer interessante gedachten, goed verteld, alles is net in de schappen neergelegd

 4. Tad

  Ik kan nu niet deelnemenSchrijf een bericht