Binnenlandse robots maken ons leven gemakkelijker

Binnenlandse robots maken ons leven gemakkelijker


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wie heeft er nooit gedroomd van een robot die voor ons zou opruimen? Als we er nog niet zijn, dient de technologie nog steeds het huis en worden er huishoudelijke robots in ons interieur geïnstalleerd. Op het programma: apparaten die bedoeld zijn om huishoudelijke taken en dagelijkse gebaren te vereenvoudigen.

Vereenvoudigde dagelijkse taken

Als robots nog niet goed in huis verschijnen, bevatten sommige huishoudelijke apparaten in toenemende mate intelligente functies waarmee we dagelijkse gebaren kunnen vereenvoudigen. De revolutie begon ongetwijfeld in de keuken, waar de apparaten zijn bedoeld om verschillende klusjes te voorkomen, zoals het schillen of snijden van groenten. En het succes van de keukenmachines stopt niet en de innovaties combineren functies zoals de nieuwste blender die het ook mogelijk maakt om de bereiding te verwarmen. Merk ook op dat de essentiële Thermomix de meeste keukenapparatuur elimineert, maar ook potten en pannen om het bereiden van maaltijden te vereenvoudigen. Wat grote apparaten betreft, worden wasmachines en vaatwassers slimmer. We kunnen bijvoorbeeld modellen vinden die de dosis wasmiddel aanpassen aan het gewicht van het wasgoed of andere die de mate van vervuiling meten om de cyclus te bepalen. Anderen kiezen het programma ook op basis van het type vloeistof, poeder of tabletwasmiddel.

Autonome robots

We zijn nog ver verwijderd van de humanoïde robots die voor de toekomst zijn voorgesteld, maar we vinden nog steeds robots die mensen beginnen te vervangen voor bepaalde acties. Sinds de Roomba-stofzuiger die zelf stofzuigt en terugkeert naar zijn basis zodra het werk is gedaan, hebben we veel andere modellen zien ontwikkelen in merken zoals LG, Hoover of Samsung. deze nieuwe soorten stofzuigers kan stofzuigen terwijl u niet thuis bent met een programmeersysteem of de bewerking uitvoeren terwijl u bezig bent met een andere activiteit. De niche groeit en we zien het verschijnen van nieuwe geweldige robots. IRobot biedt bijvoorbeeld een robot voor was je vloeren met een druk op de knop. De robot begint met het zuigen van de grond, verspreidt een wasmiddeloplossing, borstelt zorgvuldig en eindigt met het terugwinnen van het vuile water in een tank. Dankzij de vlakke vorm is het ook mogelijk om onder meubels te reinigen en het zal natuurlijk obstakels vermijden. Een echte evolutie van de robotstofzuiger, deze nieuwkomer maakt het mogelijk om alle mogelijkheden van de robots van de toekomst volledig te zien. En de nieuwste innovatie is van toepassing op venster schoonmaken met de E.Zicom-robot die op uw ramen magnetiseert (dubbele beglazing met een dikte van 16 tot 28 mm) en sprays in een zigzagreinigingsoplossing door de microvezelkussens te activeren om te zorgen voor reiniging. Ideaal voor het reinigen van erkers of veranda's, hier is nog een robot waarmee u andere werkzaamheden kunt uitvoeren terwijl er wordt gereinigd.