Wijs naar de lijn, kauwbare kaarsen

Wijs naar de lijn, kauwbare kaarsen

Een echt decoratief object, de kaars is heerlijk, artistiek, elegant. Het is het essentiële object van ons interieur geworden. Goddelijk geparfumeerd, kleurrijk, sprankelend, wordt de kaars een object van efemere kunst. Om de mooiste modellen van kaarsen aan te bieden, zijn Point à la ligne-winkels echt essentieel. Het merk vernieuwt zijn collecties elk jaar, altijd erg origineel.

Aflossing van Point à la ligne

Point à la ligne-boetieks, gespecialiseerd in het maken van kaarsen, hebben een nieuw leven gevonden dankzij de creativiteit van Marc Devineau, vaak omschreven als een onvermoeibare reiziger. Op 7 januari 2011 trad Point à la ligne toe tot de Devineau-groep en trad toe tot zijn belangrijkste concurrent: het merk Bougies la Française. Point à la ligne, al internationaal vertegenwoordigd, zowel in Azië als in het Midden-Oosten, heeft zijn verkoop sinds de overname gestimuleerd.

Fotocredits: Point à la ligne

Wijs naar lijn

Point à la ligne is met name aanwezig in boetieks en warenhuizen en voorziet in specifieke en steeds groeiende behoeften op het gebied van interieurdecoratie. Tegenwoordig blinkt Point à la ligne nog meer uit in de kunst van kaarsen en biedt tegelijkertijd andere decoratieve objecten zoals theelichthouders, lantaarns, kandelaars en andere vazen, maar ook schalen. Elk item van het Point à la ligne-label begeleidt servies met vreugde en zoetheid of wordt subtiel op een voetstuktafel, een salontafel of in een nis in de badkamer geplaatst: Sublieme Vertigo-kaars, Ying-lantaarn en Onyx-lantaarn, Poet's lamp en Cage-lantaarn zijn enkele voorbeelden van creaties van Point à la ligne. Het moet worden erkend dat de kleine puntkaars aan de lijn alles heeft om ons te verleiden. Met de hand gegoten volgens ambachtelijke knowhow, kan het worden opgerold in een geval van mondgeblazen glas. Een echt kunstwerk, het is beschikbaar in meer dan tachtig modellen. Elk van hen zwaait met zijn vlam als een offer dat meer dan dertig heerlijke uren schijnt: een must om momenten van intimiteit en welzijn te onderwerpen met zijn zachte sprankeling.
Fotocredit: Point à la ligne

Wijs naar de lijn, kauwbare kaarsen

Point à la ligne biedt kaarsen die in staat zijn onze jeugdherinneringen terug te brengen. De verzameling jam kaarsen subtiel geplaatst in kleine gastronomische potten doet ons watertanden. Deze vurige creaties zijn verkrijgbaar in fruitige en bloemrijke smaken die rabarber, nasturtiumbloem en groene tomaat combineren. Het lijkt soms op een macaron zoals de gelijknamige kaars van het merk. En hoe zit het met de kaars melkjam en lavendel takje? Het roept het ontbijt op van weleer en schoolsnacks. Point à la ligne-kaarsen worden als geen ander wakker met enkele olfactorische herinneringen om ons in gedachten de zondagse picknicks aan de waterkant of op het platteland te laten herbeleven.

Fotocredits: Point à la ligne Onze praktische decoratievideo's