De redenen voor een mannelijke toets in het decor

De redenen voor een mannelijke toets in het decor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je als koppel leeft, moet je ervoor zorgen dat je interieur de synthese is van je twee persoonlijkheden. Omdat mannen ook inspraak hebben in decoratie, is hier een selectie van objecten met mannelijke motieven die ze zeker leuk zullen vinden.

Klassiek decor

Klassieke patronen komen vaak in de buurt van de mannelijke wereld omdat mannen van hun nuchterheid houden. De strepen wanneer ze fijn zijn en in donkere kleuren zoals op de Balzane inkt dekbedovertrek bij Olivier Desforges (€ 199) zorgen voor een zeer voorname mannelijke touch. Dit is ook het geval voor de Schotse patronen die, met hun vintage kant, goed bij de tijd blijven zoals het geval is voor de Rockabilly-bank van Roimage (€ 299).

Stedelijk decor

Voor een meer actuele maar nog steeds mannelijke sfeer, moet je je wenden tot een stedelijk decor. We kunnen dan met de typografiepatronen spelen zoals op het typeframe van AM.PM (129 €). De vlaggen worden ook geprezen door mannen, zoals blijkt uit de Smeg-koelkast versierd met de Union Jack (vanaf € 632) die erin slaagt om een ​​mannelijke toets aan de keuken te geven. Eindelijk speelt het dekbedovertrek van de krant (3 Swiss, vanaf € 20,99) op beide tafels door de letters in een krantenstijl voor de mannelijke kant te associëren met heldere kleuren voor de vrouwelijke kant.

Deco nerd

Nog moderner, het geekdecor spreekt jonge mannen aan. In dit geval gebruiken we de motieven die zijn geïnspireerd door de wereld van videogames, zoals de Space Invaders muurstickers (€ 44,90) of het Tetris-kussen van Home Spirit (€ 20,43). Meer grafisch is de pixel ook populair zoals het Pixel-vloerkleed van Esprit Home (vanaf € 99).Opmerkingen:

 1. Diramar

  Je bent niet verkeerd, toch?

 2. Tojadal

  Totdat?

 3. Mackinnon

  Wat een goede vraag

 4. Tariq

  Bravo, je hebt net een geweldige gedachte gehadSchrijf een bericht