Mijn gordijnen spelen het pop

Mijn gordijnen spelen het pop


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is niet omdat de winter eraan komt dat we er aan de decorzijde grijs moeten uitzien. Om de pep's van de zomer te vinden, is de popstijl ongetwijfeld onze beste bondgenoot. Met zijn psychedelische patronen en levendige kleuren, kunt u met popdecor optimisme en energie herontdekken. Hier is een selectie pop-gordijnen waardoor je vergeet dat achter het raam het weer grijs is.

Speelse patronen

Het stermotief van het popdecor is ongetwijfeld rond. Het komt in verschillende maten (we vermijden de erwt, een beetje te wijs) en in sterke kleuren. Dit soort gordijn met een patroon zal perfect worden geassocieerd met gewone muren om een ​​beetje pep toe te voegen. In rood en grijs schudt het Stella-gordijn van Castorama (€ 27,99) een iets te ordelijke kamer op. Bij Amazon gebruikt het Curtina Osbourne-gordijn de psychedelische patronen van de jaren 70 (€ 90,51), je kon geen meer pop vinden! Als je iets zachter wilt, kies dan voor veelkleurige strepen zoals het Cambo-gordijn van 3 Suisses (€ 18,18)

Energieke kleuren

Als uw kamer al is geladen met patronen op uw meubels of op uw muren, is het beter om in dit geval te kiezen voor gordijnen die meer discreet zijn, maar die in toon blijven. Wij geven de voorkeur aan kleuren die vitaliteit brengen, zoals geel, blauw of oranje. Je kunt ook spelen met de materialen terwijl je plezier hebt met de draadgordijnen zoals het anijsgroene gordijn van Tati (€ 9,99) of in oranje variatie zoals die van Blancheporte (vanaf € 8,49).


Opmerkingen:

 1. Sanbourne

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Voer we bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 2. Adham

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie uiten.

 3. Forrester

  Toegegeven, nuttige informatie

 4. Malalkis

  Volgens mij bega je een fout. Ik kan de positie verdedigen.

 5. Dace

  Helaas kan ik niets helpen. Ik denk dat je de juiste beslissing zult vinden.Schrijf een bericht