Een virtuele tentoonstellingsruimte om de decoratie van uw muren te kiezen

Een virtuele tentoonstellingsruimte om de decoratie van uw muren te kiezen

Als je een originele wanddecoratie wilt, is de Pic My Box-site iets voor jou! Facilitator van ontmoetingen tussen jonge talenten en liefhebbers van visuele kunst, de site biedt een echte virtuele tentoonstellingsruimte waar u de werken kunt kiezen die zich in uw huis zullen vestigen. Presentatie.

Het werk van jonge talenten

Pic My Box biedt jonge talenten de mogelijkheid om hun werk online te plaatsen en in de virtuele showroom te exposeren. Zo kunnen kunstliefhebbers door de galerij van de site wandelen om een ​​originele decoratie te vinden uit een selectie van beelden die in series van maximaal 500 exemplaren zijn gepubliceerd en tegen toegankelijke prijzen in drie verschillende formaten. Alle werken worden weergegeven op een enkele pagina die eindeloos scrolt om uw keuze te maken, maar u kunt ook de zoekmachine gebruiken om de afbeeldingen op thema, kleuren of trefwoorden te sorteren. Wat vind je geluk in een paar klikken.

Uw foto wordt afgedrukt

Als u de ziel van een kunstenaar voelt, kunt u ook uw persoonlijke afbeeldingen laten afdrukken in afwerkingen van goede kwaliteit. De foto's zijn genomen in HD en aangebracht op een PVC-plaat. Een anti-UV beschermende film wordt vervolgens aangebracht. De afdrukweergave is dan uitzonderlijk, bestand tegen daglicht en halogeen en heeft een oneindige levensduur. En om u een rendering te bieden die de professionals waardig is, biedt de site u de Magic Box waarmee u uw visuals eenvoudig in een paar klikken kunt retoucheren. > Meer info op www.picmybox.fr