Groene toiletten: instructies voor gebruik

Groene toiletten: instructies voor gebruik


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als er één kamer is waar men zich niet kan voorstellen dat het nodig is om inspanningen te leveren om energie te besparen en de planeet te behouden, dan is het wel het toilet. En toch zijn er veel tips om milieuvriendelijk te zijn, zelfs in deze kleine kamer. Hier zijn enkele tips voor groene toiletten.

Focus op waterverbruik

In de toiletten is het grootste probleem waarschijnlijk het overmatige waterverbruik dat we gebruiken wanneer we spoelen. U moet weten dat de tank van een conventioneel toilet meestal 10 liter water bevat. Het is dan voldoende om te visualiseren hoe vaak u het per dag tekent om de belangrijke verspilling van water te realiseren. Om dit probleem op te lossen, zijn dubbele controle-jachten ideaal omdat uw waterverbruik aanzienlijk zal dalen en ook uw factuur (van 50 tot 150 euro per jaar). Dit apparaat is vrij eenvoudig te installeren, maar als u uw spoeling niet wilt wijzigen, kunt u het volume van het waterreservoir ook op een traditionele manier verminderen door bijvoorbeeld een fles water in het reservoir te plaatsen. Probeer bovendien het gebruik van de toiletspoeling te beperken, bijvoorbeeld door het niet te gebruiken als vuilnisbak die water verbruikt in tegenstelling tot de traditionele vuilnisbak.

Chemicaliën

Reinigingstoiletten moeten niet lichtvaardig worden genomen en hiervoor gebruiken we vaak zeer agressieve producten om oppervlakken te ontkalken of te desinfecteren. Deze producten zijn erg slecht voor het milieu, u moet weten dat we zonder deze producten kunnen werken door te kiezen voor natuurlijke oplossingen. Je kunt bijvoorbeeld het toilet ontkalken door witte azijn in de kom te gieten en het 1 uur te laten werken. Vervolgens spoelen we het toilet om het product te verwijderen en vinden we een natuurlijk ontkalkte kom. Men kan ook zuiveringszout gebruiken dat de eigenschap van reinigen en ontgeuren zal hebben. Hiervoor strooien we regelmatig bakpoeder en laten we inwerken voordat we goed spoelen. Zwarte zeep kan ook worden gebruikt voor het reinigen, net als witte kleisteen die oppervlakken kan reinigen. Door natuurlijke producten te gebruiken, bespaart u ook qua verpakking omdat deze producten op een zeer eenvoudige manier worden verpakt en voor meerdere toepassingen worden gebruikt.

Ecologische alternatieven

Er zijn veel ecologische alternatieven voor traditionele toiletten. U kunt dus droge toiletten gebruiken die, zoals de naam al doet vermoeden, geen water gebruiken voor de werking ervan. In plaats daarvan is het zaagsel, schaafsel of ander strooisel dat de uitwerpselen bedekt. Dit bespaart 10 liter water elke keer dat u naar het toilet gaat. Bovendien maakt dit type installatie deel uit van een selectief sorteerproces door voor het afval te zorgen en de behandeling van afvalwater te vermijden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan dit type toilet ook in de stad worden geïnstalleerd, op voorwaarde dat er een manier van legen is.


Opmerkingen:

 1. Destrey

  Tussen ons spreken, adviseer ik u om te proberen te kijken in google.com

 2. Zujar

  Ik zou heel graag met je willen praten.

 3. Vannes

  Wat zouden we doen zonder zijn bewonderenswaardige zin

 4. Haskel

  Ik ben het eens met alles hierboven verteld. We kunnen over dit thema communiceren.

 5. Jurisar

  Volgens mij zit je op het verkeerde spoor.Schrijf een bericht