Kleine huishoudelijke apparaten voor grote gezinnen

Kleine huishoudelijke apparaten voor grote gezinnen

Als een groot gezin synoniem is aan een gelukkig gezin, bevat het ook een lange lijst met huishoudelijke taken. Grote gezinnen tonen vaak organisatie en gezond verstand, maar ze kunnen zich soms overweldigd voelen door de omvang van het werk. Gelukkig zijn er voor deze grote stammen huishoudelijke apparaten die hun leven gemakkelijker kunnen maken.

Voor de keuken

In de keuken investeren we in huishoudelijke apparaten waarmee we grote hoeveelheden gezinsmaaltijden kunnen bereiden. De elektrische slowcookers met een capaciteit tot 6,5 liter voor de grotere modellen, kunnen koken voor uw kalfsstoofpot of lamscurry terwijl u voor de kinderen zorgt. Voor andere apparaten geven we de voorkeur aan apparaten die grote porties tegelijk kunnen verwerken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de nieuwe Artisan van KitchenAid met een kom van 6,9 liter of de friteuse met dubbele kom van Tristar die tot 6 kg friet kan bereiden.

Voor onderhoud

Wanneer je een groot gezin moet besturen, kan de stapel te strijken kleding beangstigend zijn. Dankzij stoomgeneratoren wint u maximale tijd die essentieel is om uzelf te wijden aan andere taken. De nieuwe Philips PerfectCare Aqua-unit heeft een watertank van 2,2 liter, zodat een grote hoeveelheid wasgoed wordt behandeld zonder de unit op te laden. Voor vloeren worden snelle stofzuigers gebruikt, zoals steelstofzuigers of stofzuigers met een grote actieradius dankzij hun lange stroomkabel.