Deco herstel: hergebruik voedselblikken

Deco herstel: hergebruik voedselblikken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer u winkelt, koopt u zoveel producten als er verpakkingen zijn. En om verspilling te voorkomen, denken we aan het opnieuw gebruiken van voedseldozen voor opslag en decoratie van de keuken. En om u een boost te geven, biedt Ricoré 4 verzamelboxen.

Het herstel is decoratie!

Stop met het verspillen van verpakkingen! Om ze een tweede leven te geven na de supermarkt, denken we eraan ze thuis te hergebruiken. De potten met jam en andere glazen potten kunnen worden gebruikt om thee of kruiden op te slaan en de metalen potten kunnen worden gebruikt bij het koken voor de opslag van pasta, rijst of meel. De potten zonder deksel kunnen worden gebruikt om potloodpotten te maken op kantoor of in de kinderkamer. Wat betreft de producten die u niet kunt terugwinnen, kunt u overwegen ze in recycling te plaatsen (bijvoorbeeld in de gele bak voor karton).

Decoratieve verzamelboxen

Jarenlang heeft Ricoré zijn consumenten aangeboden om collectordozen te ontdekken om recycling nog aangenamer te maken! Inderdaad, zeer decoratieve dozen met een papieren over-label om thuis te verwijderen, vervangen de traditionele Ricoré-dozen vanaf eind oktober tijdelijk. Je ontdekt dan een meeldoos, een suikerdoos, een pastadoos of een rijstdoos bedacht door het creatieve bureau Mademoiselle. Naast kleuren die je ontbijt en je keuken opvrolijken, bieden deze dozen anekdotes, grappen en raadsels rond het thema van het ingrediënt. Wat maakt herstel aantrekkelijk! Schiet op, er zal er niet één voor iedereen zijn!


Opmerkingen:

  1. Shabab

    Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt. E -mail me op PM, we praten.

  2. Mccloud

    De man heeft het!

  3. Merisar

    Talentvol...Schrijf een bericht