Hightech verlichting is trendy!

Hightech verlichting is trendy!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zon gaat elke dag eerder onder en dreigt ons in het donker te dompelen kort voordat we zelfs tijd hebben om onze avondwinkeltjes te doen. Binnenverlichting inschakelen wordt van levensbelang! Maar voor de meest geavanceerde in termen van trends, moet verlichting binnenkort rijmen met hightech. Korte samenvatting van de "must have" lichtgevende maxi aangesloten.

Lichtgevende linten onder het meubilair

Om het huis te verlichten, geloven we in een levitatiebeweging. Hoe? Door onder het hangende meubilair, of aan de onderkant van het op de vloer geplaatste meubilair, een lichtstrip te bevestigen. Als bonus: een grandioos effect zonder futuristisch effect.

Lichtgevende linten aan de rand van het plafond

Tweede tip om te rapporteren over lichte linten? Bevestig het op de kruising tussen de muur en het plafond rond de hele omtrek van de kamer. Een hotelkamersfeer als bonus en een ingetogen zachtheid à la carte, ideaal wanneer een avond met vrienden of een thuisbioscoop aan de horizon staat.

Neonlichten boven een deur

Om een ​​deur verlichting te geven en deze aan het decor te laten deelnemen in plaats van te wedden op zijn discretie, durven we de neonstijl uit. Net daarboven geïnstalleerd, lijkt deze lichtbuis de uitgang aan te geven! Het is origineel en echt de laatste generatie.

Trendy LED-verlichting

Omdat de gloeilampen werden vervangen door Leds, groener en efficiënter, denken we alleen aan hen om aan te steken. Maar het hightech en trendy ontwerp geeft ons een kleine voorkeur voor extra dunne modellen, hetzij slank of hoepelvormig. Of hoe u zich bovenaan de trend registreert!