Pixelgeest in decoratie

Pixelgeest in decoratie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Digitaal volgt ons nu overal: van televisie tot computer, inclusief camera's en smartphones. Maar wist je dat dit nieuwe tijdperk ook decoratie inspireert door geekcodes toe te passen. Kende de pixel je?

Wat is de pixel?

Weet niet dat al te technische termen worden gebruikt, dat de pixel een maateenheid is van de definitie van het digitale beeld. Dus als u een digitale camera koopt, is het niet ongewoon om de vraag naar de resolutie van de afbeelding te stellen door het aantal pixels te stellen. Concreet, wanneer een digitaal beeld sterk wordt vergroot, zien we de verschijning van kleine vierkantjes die het beeld vormen en het is dit motief dat ons interieur investeert.

Pixeldecoratie, voor wie?

Je bent een geboren nerd die dol is op computers en videogames of je houdt gewoon van de grafische stijl, de pixels zijn voor jou gemaakt! In het huis en vooral in de tienerslaapkamer passen we ze toe met decoratieve accessoires. U vindt bijvoorbeeld tapijten, beddengoed of tafels met kleine gekleurde vierkantjes. Sommige objecten worden ook pixelvormig gekaapt en we zullen bijvoorbeeld klokken vinden die uit kleine vierkantjes bestaan, wat een nogal wazig uiterlijk geeft. Om deze accessoires in uw interieur te integreren, is het eenvoudig! Plaats een gepixeld voorwerp in een decorklassieker genoeg om het een grafische touch te geven of speel de kaart van kleur door een veelkleurig tapijt in een popinterieur te integreren. Houd er ten slotte rekening mee dat je het pixeleffect ook zelf kunt creëren door kussens op een rij te zetten of vierkante tapijten op de vloer te mixen.Opmerkingen:

  1. Senior

    Author keep up the good work

  2. Corlan

    opmerkelijk, de zeer waardevolle zin

  3. Forba

    Uw antwoord is weergaloos... :)Schrijf een bericht