Oranje accessoires voor herfstdecor

Oranje accessoires voor herfstdecorWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De herfst is het vlaggenschipseizoen voor de oranje kleur op de bladeren voordat ze vallen. Zij is het die de parken en bossen kleurt om deze paar maanden voor de winter een periode te maken waarin de natuur magisch wordt. In huis is het hetzelfde: het geeft een laatste uitbarsting van goede humor voor de komst van de winter. Dus we aarzelen niet langer en nemen het aan!

Accessoires zien het leven in oranje

Om het over-vitamine-effect dat niet overeenkomt met de herfst te voorkomen, zullen we de kleur oranje spaarzaam gebruiken. Dus vermijd het schilderen van een muur in oranje, maar geef de voorkeur aan discrete accessoires om te verspreiden in uw huidige decor. We denken aan kussens op de bank of pannenkoeken om toe te voegen aan de stoelen. U kunt ook kiezen voor een mooi stuk oranje, zoals een fauteuil in de woonkamer, een plank of een andere kleine opbergruimte.

Met welke kleur het oranje wordt geassocieerd

In deze herfstperiode moet u ervoor zorgen dat u de kleur oranje associeert met tinten die de eerste zullen afzwakken. Kies bijvoorbeeld een mooie bruine omdat het een vereniging is die zich al in de natuur heeft bewezen met de boomstam. U krijgt dan een zeer warme en eigentijdse sfeer. Voor een meer stedelijk decor kunt u bijvoorbeeld de oranje kleur combineren met min of meer lichtgrijs. Merk ten slotte op dat de sinaasappel ook heel goed kan worden gecombineerd met andere natuurlijke kleuren zoals linnen of touw om een ​​zachte en warme herfst door te brengen.