Mosterdgeel neemt de herfst over

Mosterdgeel neemt de herfst overWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tonische kleur bij uitstek, geel is de zeer heldere kleur van de zon, maar voor de herfst wordt de tint iets donkerder om de herfstbladeren op te roepen. In het huis nemen we vervolgens mosterdgeel aan om het decor een herfstlook te geven.

Zoom in op mosterdgeel

De tinten geel zijn zeer rijk en zelfs de naam mosterdgeel omvat verschillende tinten. Dus, afhankelijk van het geval, vindt u geel met een lichte hint van groen en in het andere een lichte aanraking van bruin. Het geel is dan minder helder en daarom meer bevorderlijk voor cocooning decoratie terwijl het een vleugje kleur geeft aan uw interieur.

Hoe mosterdgeel te gebruiken?

Zodat uw woonkamer er niet uit ziet als een jaren zeventig, vermijden we de totale mosterdgele look. Deze kleur wordt gebruikt op een paar goed gekozen toetsen, vooral in textiel. Installeer bijvoorbeeld een kussen op een grijze bank om het decor te verbeteren of een tapijt voor een origineel tintje in de woonkamer. Als u wilt dat de kleur meer plaats krijgt in uw decoratie, kunt u een meer substantiële ruimte durven. U vindt er veel banken, ligstoelen, fauteuils en andere meubels die deze kleur weergeven om een ​​origineel interieur en een vleugje vintage te bieden. Merk op dat deze kleur vooral zijn plaats vindt naast natuurlijke kleuren om het geheel met originaliteit te verbeteren. Vervolgens installeren we de mosterd in een grijs, taupe of wit decor voor een zeer trendy look.