Houndstooth-patronen voor grafisch decor

Houndstooth-patronen voor grafisch decorWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de herfst keert het houndstooth-motief terug naar kasten, maar niet alleen! In decoratie biedt het ook een chique en mannelijke stijl door zich te vestigen in ons interieur. Aanwijzingen voor gebruik.

Houndstooth, kesako?

Dit zijn kleine zwart-witte tegels met een atypische vorm. Precies, het is een kruisweefsel gevormd uit twee kleuren (meestal zwart en wit) gerangschikt in een dambordpatroon. Zoals je je kunt voorstellen, ziet de vorm van het patroon eruit als kippenvoetafdrukken en dat is wat de afdruk zijn naam gaf. Het resultaat is zeer grafisch en geeft uw decoratie een retro-touch. Het vindt met name zijn plaats in een herfst- en winterdecoratie vanwege zijn omhullende kant.

Hoe de houndstooth te gebruiken in decoratie?

Zoals alle redelijk aanwezige patronen, wordt de houndstooth gebruikt door knoppen om te voorkomen dat de kamer verstikt, tenzij u een heel origineel decoratief effect wilt creëren. U kunt het in de woonkamer installeren met kussens of plaids of andere textielaccessoires om uw interieur elegant te maken. Maar u kunt ook op meubels wedden omdat merken als Seletti niet hebben geaarzeld om het patroon toe te passen op dressoirs en andere stukken die uw woonkamer zullen inrichten voor een ongebruikelijk decoratief effect. Bij Saint Maclou vindt u ook houndstooth-behang dat in een strook of op een wandpaneel kan worden aangebracht om een ​​mannelijke sfeer te creëren dankzij de donkere kleur, in een woonkamer, slaapkamer of entree. Qua kleuren vindt de houndstooth duidelijk zijn plaats in een zwarte of witte decoratie voor een chique en designgeest, maar je kunt het ook installeren in een kleurrijker decor voor een eigenzinnige retro-touch.