Linnen reist met Boheemse patronen

Linnen reist met Boheemse patronen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De trend is om te ontsnappen, om culturen te mixen. Het decor wordt erbij betrokken en benadrukt de kleuren en prints die verre landen oproepen. Zeer in zwang, negeert de Boheemse geest de gemakken voor grotere vrijheid van meningsuiting. Het kleurt huishoudlinnen met levendige, romantische en delicate accenten. Een boheemse mix van zachte tinten en eclectische patchwork, Boheemse linnen inspireert mijmering.

Fotocredit: Becquet

Boheems geestenbed voor zoete dromen

De slaapkamer heeft een nieuwe look, met pastelkleurige muren in de kleuren paars en roze. Een romantisch-bohemien accent op het oppervlak dat kan worden bevestigd door Moldavische, Roemeense of oosterse meubels en vitrage voor charme en chic. Een nogal verstandige kant om glinsterende kleuren te verhogen die de folk-outfits van de prachtige Russische poppen herinneren. Om dit te doen, kiezen we voor linnen in vrolijke kleuren: rood en groen, natuurlijk, dezelfde die Slavische kleding sieren. Om aandacht te besteden aan detail, zijn wat kant en borduurwerk welkom. Wordt aangeboden in grote decoratiewinkels of om jezelf te maken met naalden.
Fotocredit: Linvosges

Zigeuneratmosfeer tijdens badtijd

De badkamer mag niet worden overtroffen. Het is de plaats waar we opladen en waar de geest ronddwaalt. Om een ​​verlangen om te reizen te bevredigen, wikkelt men zich in een zachte badjas vreugdevol bedrukt met grote bloemen en omzoomd met kant. Het kleurrijke badlinnen schittert bij elke welzijnspauze en we aarzelen niet om de patronen voor een bevestigde Boheemse geest te vermenigvuldigen: bloemen, naïeve ontwerpen, kleine stippen en strepen van alle kleuren zullen ongetwijfeld zweven. geest in de badkamer. Een mengelmoes die geen grenzen kent: de Boheemse stijl wordt uitgedrukt in de puurste vrijheid zonder rekening te houden met codes. We genieten van een overvloed aan tonen zonder angst voor kakofonie. Ten slotte spelen we de transparantiekaart om te profiteren van natuurlijk licht door het sluiervenster in jacquard of effen organza te kleden.
Fotocredit: Françoise Saget

Een boheemse adem in de keuken

Van de keuken tot de eetkamer, de maaltijd wordt opgefleurd met op nomaden geïnspireerd linnengoed. Nogmaals, de combinatie van prints en overvloedige kleuren nodigen uit tot de familietafel. Terwijl de theedoeken een vals verouderde uitstraling hebben of zijn versierd met olifant- of Boeddha-patronen, vertonen het tafelkleed en de servetten een zeer sprankelend patchwork, waar fuchsia, turkooisblauw, paars, rood, saffraan en groene mix ... net genoeg om u eraan te herinneren de tijd dat de hippiegolf helemaal in de wolken was. En om dit ontroerende rel aan kleuren te intensiveren, raken het meubilair en de objecten betrokken. Kwasten, een hindoe-kist, een oosterse poef en een poef van gaas, gehaakte veelkleurige katoenen stoelhoezen en een Moors buffet staan ​​naast elkaar in een goed humeur om een ​​bekwame mix van culturen te creëren.
Fotocredit: H&M Home Onze praktische decoratievideo's