Sets en tafellopers voor herfstdecoratie

Sets en tafellopers voor herfstdecoratie

Nieuwkomers in de wereld van servies, tafelsets en tafellopers brengen de laatste hand aan een nette en kleurrijke tafeldecoratie. Klassiek of design, ze komen nu in zeer verschillende vormen en materialen. Welke modellen kiezen voor een decoratie rond het thema herfst? Uitleg.

Warme tonen

De herfst is erg gericht op natuur en bosproducten en is een seizoen van contrast, zowel qua kleuren als het weer! Voor een tafeldecoratie die deze tussenliggende periode weerspiegelt, kiest u voor de warme, koperachtige kleuren van seizoensproducten voor uw tafelaccessoires (oranje, bordeaux, bruine tinten, enz.). Je kunt ze ook zelf maken door behoorlijk dode bladeren in een aanpasbare plastic houder te schuiven (te koop in doe-het-zelfzaken of op internet).

Herfst genoegens

Veel merken bieden tafelsets en tafellopers in katoen, linnen of gekookte wol (Winkler, Alinéa, Becquet, enz.) Die borden, bestek en centerpieces perfect zullen verbeteren. Wees creatief en voeg een mooie natuurlijke decoratie toe over pompoenen, mos, kastanjes, enz. Als u niet vindt wat u zoekt tussen de grote merken, dan staat niets u in de weg om uw eigen tafellopers te maken! Maak met een mooie stof, vlecht en een paar scharen originele accessoires die een uniek karakter geven aan uw diners!