Vrouwelijk decor voor tienermeisjes

Vrouwelijk decor voor tienermeisjes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moeilijk om je kind te laten groeien zonder een snufje in het hart en toch moet worden toegegeven dat je tiener niet langer oud genoeg is om te slapen in een kamer vol poppen en sprookjesachtige prinsessen. Om beter bij haar beeld van een jong meisje te blijven, stel je voor dat ze haar slaapkamer op een vrouwelijke manier opnieuw inricht. Hier is een selectie van decoratieve items om de slaapkamer van uw tiener zacht te transformeren.

Verfijnde sfeer

Als je tiener van delicate en gezellige universums houdt, kies dan voor een decor in boudoir-stijl. Met een paar elementen is het heel eenvoudig om je slaapkamer op een elegante manier te feminiseren. We beginnen met een kroonluchter met hangers zoals de Gipsy van Present Time (49 €). Naast haar bed voegen we een nachtkastje in klassieke stijl toe zoals de Pauline-tafel (€ 109 bij Delamaison). Aan de muur kun je een spiegel plaatsen met barokke lijst maar in een moderne kleur zoals paars (€ 24,90 bij RoyaleDeco). Om een ​​frisse kant te houden, aangezien het een tiener is, sluiten we af met een bed in liberty-stijl.

Girly-sfeer

Als je tiener meer van mode en vrouwelijke accessoires houdt, kies dan voor een meisjesachtig decor dat strass steentjes en pailletten draagt. Uw kind zal zeker blij zijn met het idee van een zeer modern bureau met een vleugje roze, zoals het Mik-bureau van Castorama (€ 139,92) dat kan worden gecoördineerd met de Girly de But-stoel (€ 49). Een paars ruig tapijt kan worden gelegd zodat ze met haar vrienden op de vloer kan kletsen. Eindelijk voor degenen die de grote vrouwelijke figuren bewonderen, installeren we een Marilyn Monroe-scherm (119 € bij RoyaleDeco). Kon niet glamoureuzer zijn! Al onze Deco-video'sOpmerkingen:

 1. Dougis

  KIJK IEDEREEN! GEWOON SUPER!!!

 2. Kristof

  Ja ... het is nog niet erg ontwikkeld, dus we zullen een beetje moeten wachten.

 3. Brone

  Volgens mij bega je een fout. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen bespreken.

 4. Gokus

  Het is een opmerkelijk, nogal grappig stuk

 5. Zoloktilar

  Ik zou dit thema niet willen ontwikkelen.Schrijf een bericht