Mijn gordijnen voor de herfst

Mijn gordijnen voor de herfstWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als herfst een moeilijk seizoen is om te dragen omdat het ons dwingt om te rouwen om de zomer, blijft het een fantastische bron van inspiratie voor ons interieur. Vraag gordijnen, het is ook tijd om na te denken over het veranderen van de atmosfeer om dit nieuwe klimaat onder ogen te zien dat moreel kan bereiken. Ontdek hoe je je gordijnen kunt kiezen voor een gelukkige herfst thuis.

De behoefte aan cocooning

In de herfst stoppen de dode bladeren nooit en valt de natuur dan op met mooie tinten in rode, gele en bruine tinten. Deze kleuren, zo kenmerkend voor de herfst, worden als warm beschouwd en daarom worden ze door het oog als geruststellend en warm ervaren. Door deze kleuren voor uw gordijnen te kiezen, roept u de warmte van de haard op en als u ze bovendien associeert met een zwaar materiaal zoals fluweel, wordt het cocoon-effect alleen versterkt. Dikke stoffen kunnen ook praktisch zijn als uw isolatie niet optimaal is, omdat ze een extra barrière tegen de kou vormen.

De behoefte aan licht

De dagen worden korter en het gebrek aan licht wordt zwaar gevoeld in de herfst. Als je gordijnen te donker zijn, geniet je misschien niet langer van de helderheid van de dag. Overweeg voor de kamers waar u uw dagen doorbrengt, duidelijke gordijnen toe die de wolken voor u verbergen, maar de helderheid niet over het hoofd zien. We kunnen ook aandringen op natuurlijke materialen zoals linnen in neutrale kleuren om het interieur niet te donker te maken.