5 fouten om te vermijden met een zwart-wit slaapkamerdecor

5 fouten om te vermijden met een zwart-wit slaapkamerdecor


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fout # 1: wit en zwart uit balans brengen


Kiezen voor zwart en wit is goed! Weten hoe de twee tinten in evenwicht moeten worden gebracht, is nog beter! Inderdaad, dit laatste zou niet dezelfde plaats moeten hebben: onthoud dus allereerst dat zwart aanzienlijk minder aanwezig moet zijn dan wit, en dat, zelfs als het een kleur is waar je van houdt, het niet moet worden aangebracht alle wanden of aan het plafond met het risico de helderheid van de kamer te verminderen.

Voor een zwart en wit slaapkamerdecor succesvol, zwart kan echter perfect worden benadrukt op meubels en decoratieve items, met kleine subtiele accenten.

Integendeel, wit kan overal aanwezig zijn: op muren, meubels, stoffen en zelfs alle decoratieve items!
 

Fout 2: verander de materialen niet


Als u er een kiest zwart en wit slaapkamerdecor, loopt u het risico een interieur te hebben dat geen uitstraling heeft. Om dit te voorkomen, is het essentieel om de materialen te variëren, de kleuren te diversifiëren, de matte en de glanzende af te wisselen ... Durf linnen, fluweel, wol, kant en katoen te mengen!

Aan de meubelzijde is het mogelijk om zwart gekleurd hout en wit gelakt of gelakt te kiezen om bijvoorbeeld glans te brengen. Vanwege hun nuances komen minerale materialen ook voor in het zwart-witte decor.
 

Fout # 3: kies voor 100% zwart en wit


Let op, kies voor een zwart en wit slaapkamer interieur is behoorlijk riskant, want het kan in het leven erg tekortschieten! Om uw slaapkamer gezellig en gastvrij te houden, moet u er rekening mee houden dat een zwart-witte sfeer ook alle grijstinten kan omvatten.

De kleur mag niet worden uitgeroeid, het kan aanwezig zijn in kleine aanrakingen door groene planten of kleine decoratieve items bijvoorbeeld.

Om karakter te geven aan een zwart-witte kamer, moet u bijzondere aandacht besteden aan de keuze van materialen die zeer kwalitatief moeten zijn, en aarzel niet om te kiezen voor natuurlijke materialen voor de authentieke kant.
 

Fout # 4: de warme sfeer verlaten


In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, a zwart en wit slaapkamerdecor kan erg warm zijn! En om dit te doen, kunt u:

 • Speel met de lichten;
 • Gebruik en misbruik plaids, vloerkleden en kussens;
 • Kleed de muren met alle soorten frames, maar in zwart en wit.
 • Gewaagde dikke stoffen zoals fluweel voor de gordijnen.
   

Fout nr. 5: begunstig de verenigde


Zodat jouw zwart en wit slaapkamerdecor is niet saai, vermijd grote effen gebieden en aarzel niet om stoffen met patronen, strepen of stippen te prefereren. Plaats op uw witte of zwarte bank een veelvoud aan kussens in verschillende stoffen, durf de tapijten en de designlampen, laat uw fantasie de vrije loop!
 


Video: 5 fouten om te vermijden op je bruiloft - een zorgeloze huwelijksdag begint zo!


Opmerkingen:

 1. Jobe

  Kortom, het is de nacht. Na het vasten was ik uitgeput... Ik ging naar bed.

 2. Jutaxe

  Welke woorden ... geweldig

 3. Edric

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Maar ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik denk.

 4. Ayers

  Het is jammer dat de blog is verlaten ...

 5. Coigleach

  Je hebt ongelijk. We moeten bespreken.

 6. Westleah

  Je had gelijk. Thank you for your advice, how can I thank you?

 7. Tygokazahn

  Pardon, het is gewist

 8. Ordwald

  Je bent ter plaatse geraakt. Ik vind dit een goed idee. Ik ben het met je eens.Schrijf een bericht