Maak een vintage en natuurlijke kerstdecoratie

Maak een vintage en natuurlijke kerstdecoratie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De eindejaarsfeesten naderen ... Initial Déco nodigt je uit om een ​​vintage en natuurlijk kerstdecor te creëren. Ontdek de stappen die nodig zijn om een ​​succesvol feestdecor te ontwikkelen.

Stap 1: kies een thema

Wat het evenement ook is om te vieren, het is eerst nodig om een ​​decoratiethema te kiezen om eenheid in uw decoratmosfeer te creëren. Met het einde van de feestdagen, ontdek hoe je een kerstdecoratie kunt maken in een vintage en natuurlijk thema.

Stap 2: selecteer materialen en kleuren

Kies grondstoffen zoals hout, zink, wit porselein, glas en linnen. Bepaal een kleurcode die overeenkomt met het gekozen thema, maar ook met uw interieurdecoratie. Kies voor een vintage en natuurlijk kerstdecor voor neutrale kleuren (beige, taupe, grijs) en warmere kleuren om de kersttraditie (rood, zilver, goud) op te roepen.

Stap 3: Creëer de sfeer

Om uw vakantiedecoratie in een vintage en natuurlijke stijl te maken, selecteert u blonde houten dennendecoraties zoals sterren of harten. Gebruik zinkletters of decoratieve objecten met rode en gouden typografie om het huis te laten spreken. Plak zinklabels op de verpakkingen of als plaatskaart voor een retrodecor. Om de verzonnen gerechten te verbeteren, presenteert u ze op een cakeschaal met glazen bel in vintage stijl. Verspreid een zacht en warm licht met behulp van witte porseleinen kandelaars met sterren. Creëer een gezellige sfeer met decoratieve kussens die u op de bank plaatst. Alleen familie en vrienden ontbreken om dit warme en magische kerstdecor af te maken! Wedstrijd: een tegoedbon van 100 € op de Initial Déco-site en veel cadeaus om hier te winnen!